Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Hvis læreren dytter meg inn i ei dør, kan jeg andmelde han?


Kan jeg andmelde læreren min for og dytte meg i en dør?  

14 stemmer

  1. 1. Kan jeg andmelde læreren min for og dytte meg i en dør?



Anbefalte innlegg

På skolen idag var jeg ute i det andre bygget, for og finne en lærer. Men når jeg kom inn i hovedbygget igjen, så sto læreren min i gangen... Jeg sa jeg var ute i "borgen" (andre bygget) for å finne en lærer... Da tok han tak i meg og dytta meg inn i døra, og ned trappa... Så spørsmålet mitt er: kan jeg andmelde han for det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vil vite mer om bakgrunnen for hendelsen. Lærere dytter ikke elever uten grunn, og jeg antar det er en grunn her også, som du har valgt å ikke fortelle om. Det kan godt hende grunnen er triviell, men utifra hva du forteller virker det som om han kom ut i "borgen" for å ta tak i deg og dytte deg inn i døra og ned trappa. Tror ikke det er bare meg som syns det høres litt merkelig ut.

 

Jeg tar ingen side i dette, men syns hele hendelsen høres merkelig ut. Litt sånn "lærer fører elev bort"-sak blåst ut av proporsjoner. Som sagt: fortell gjerne mer.

Lenke til kommentar

Helt uprovosert tok læreren bare tak i en elev og skubbet han ned trappen :whistle:

 

Hvis det er det som faktisk skjedde så bør du nok kontakte advokat ;)

Å gå i gang med en slik sak uten profesjonell hjelp ville jeg aldri turt, ledelsen ved skolen vil sannsynligvis gå læreren i forsvar (om han ikke har mange klager allerede)

Lenke til kommentar

Og hva ble resultatet av disse sakene? Dersom begge sakene gikk i lærerens favør skal det ikke mye til for at en raskt antar at her er det elevene som har lagt læreren for hat, og prøver å sabotere mest mulig.

 

Jeg vil også nevne at det virker useriøst av deg å lage en "spørreundersøkelse" om dette. Dersom du er sikker i din sak bør ingenting hindre deg i å søke profesjonell hjelp slik at du kan kjøre en formell sak på dette.

 

Spørreundersøkelsen virker for meg som om du bare vil ha "støtte" her på forumet, en tendens vi ser igjen og igjen. Folk poster saker fra sin synsvinkel alene da de er ute etter støtte.

 

Det sier seg selv at en lærer ikke skal skubbe en elev ned en trapp uprovosert, så god kjennskap tror jeg alle inklusiv trådstarter har til norsk lovgivning. Altså slik du har fremstilt saken er det ingen tvil om at læreren har skyld og ikke burde vært lærer i det hele tatt. Problemet er bare at du aldri vil kunne få en "skikkelig" vurdering av saken her på forumet dersom du bare forteller halve sannheten.

 

Vær oppmerksom av at dersom du nevner lærerens navn her, og det senere viser seg at saken har en helt annen natur en hva du påstår er det du som kan komme i klammeri med loven på grunn av falske utsagn som er ment å skade en annen manns renommé og rykte.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...