Gå til innhold

Fallout New Vegas (ADVARSEL SPOILERE)


pastortom

  

2 stemmer

  1. 1. Hva synes du om Fallout New Vegas?

    • Sugde værre
      0
    • Dårligere enn Fallout 3
      0
    • Var helt greit
      0
    • Konge fett!
    • Helt genialt! Bedre en Fallout 3
      0


Anbefalte innlegg

Heisann godtfolk..

 

Jeg var en storfan av Fallout 3 til XBox 360, runna det og testet ut tilleggspakkene.. Må si jeg elsket spillet sannelig.. utfordrende, langt, fin sandbox og generelt en fornøyelse å spille..

 

MEN..

 

Hva i helvette er dealen med Fallout New Vegas?!?!

 

Dårlig hovedstory, jævelig få hoved-story quests, ødeleggende quests i forhold til hverandre.. som "Dont thread on the bear" .. kunne vært litt mere utdypende synes nå jeg.. Greit nok, det styrer hvilken måte du runner spillet på.. Men de kunne godt forklart litt mer..

 

Og for å ikke snakke om bugs i spillet?! Værste buggen jeg møtte på var at jeg oppgraderte Lucky38 Presidentual Suite'n, la DRIT mye stæsj i weapon og repair crates, og når jeg kom tilbake etter ett par timer, var alt borte.. Jeg ble veldig usikker på hva som skjedde, så jeg prøvde igjen.. La masse stæsj litt spredt rundt denne gangen, og eneste stedene som det ble gjenlatt var i "containerne" som allerede var på hotell rommet før man oppgraderte.. Hva er da poenget med å oppgradere foruten litt mere pixler? :p

 

En mindre ille bugg, men alikevel irriterende, er at man kan falle igjennom fjell, som gjør det umulig å komme ut igjen.. Og eneste løsningen blir å loade tilbake til siste save.. Og for å ikke glemme den mest vanlige buggen, hvor spillet fryser generet i Mojave sandboxen..

 

Uansett, for de av dere som ikke har lagret stæsj i crates man får ved å oppgradere suite'en, STYR UNNA, man mister ting, og man får det ikke igjen ved å f.eks. loote det på nytt.. Det forsvinner.. F.eks. Power Armor fra robot fabrikken (husker ikke eksakt hva den heter atm), la dette i repair crate ganske tidlig i spillet, og etter at det forsvant, stakk jeg tilbake til samme sted jeg lootet det, i sammenheng med Brotherhood quest (hente holo tapes), og da var ikke armoren der.. ergo det forsvinner fra spillet..

 

Nylig kom det jo en oppdatering via Xbox Live til Fallout New Vegas, lik PS3 og PC versjonen.. Og til PC og PS3 så fikset oppdateringen weapon/crate/upgrade buggen, dvs, itemsa dukket opp igjen.. Men dette skjedde ikke på Xbox 360 versjonen :(

 

Bare glad jeg lootet Plasma Prototype våpenet fra Crashed Vertibird i etterkant av dette :)

 

Hva synes dere om New Vegas? Kontra Fallout 3? Noen tips til hvordan jeg kan få itemsa mine tilbake?

 

(Sandbox definering forklart : Open World, typ som GTA, hvor man kan gå rundt og drepe nesten hvem som helst, og gjøre nesten hva som helst.. )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...