Gå til innhold

Amobil.no: Amobil kan legges opp bedre


Anbefalte innlegg

Jeg vet ikke hvor mange artikler dere har, (altså ikke mobiltester, og heller ikke nyheter, men artikler som WAP-guiden) men det er fordi det er veldig vanskelig å finne dem..

 

Det er mulig at det kun er WAP-guiden som lider av dette problemet, men den guiden er vanskelig å finne. Jeg må trykke på gamle nyhetsarkivet for å finne den. Dette nyhetsarkivet er på 1.2 MB eller noe, og kan derfor bli et problem for modembrukere.

 

OBS: Så først nå at det faktisk er en søkefunksjon til høyre på siden :oops:

 

Men allikevel, dersom dere har flere lange artikler, så er de vanskelige å finne.. Hadde satt pris på en link til artikler eller noe slikt.

 

Det hadde kanskje også vært en ide og ordne nyhetsarkivet slik som hw.no har gjort? Slik at alle nyhetene fra en måned går inn under en kategori?

 

Bare noen tanker..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Helt enig i kritikken din, vi ser akkurat de samme problemstillingene ved siden slik den er utformet i dag. Heldigvis holder vi i disse dager på å utvikle et nytt design, som skal ta hensyn til disse problemstillingene og gjøre siden adskillig mer intuitiv og lettfattelig enn i dag.

 

Eksempelvis vil vi bruke en venstre-plassert meny med hierarkisk oppbygning, slik at man lettere ser hvor man befinner seg på siten. Vi vil også bruke anledningen til å opprette en egen guider-seksjon, der man kan gå inn og se alle de større guidene vi har skrevet.

 

I tillegg til et nytt design, vil vi gå over på et nytt og egenutviklet publiseringssystem, som bla vil gjøre det mulig å få på plass en skikkelig organisering av nyhetsarkivet. Dagens løsning må vel rett og slett sies å være ubrukelig, og jeg vil derfor anbefale alle å heller bruke søkefunksjonen inntil videre.

 

Mye spennende som skjer fremover på denne fronten, mao, så det er bare å følge med! 8)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...