Gå til innhold

Jobb relatert til utdanning


Anbefalte innlegg

Hallo!

 

Jeg har blitt tilbydt en stilling som er enormt relevant til utdanningen jeg har tenkt til å ta, men det er noen elementer som er veldig usikre. Mye bygger på fritak fra militæret. Så her følger en liten beskrivelse av hva som egentlig er planen.

 

Planen var å dra i militæret i januar 2011, for så å begynne å studere datateknikk på NTNU høsten 2012. Men nå har det seg slik at jeg har blitt tilbydt en stilling som sagt er veldig relevant til utanningen jeg har tenkt til å ta. Stillingen er en stilling der personen som får den er uerstattelig og bedriften kan få enorme konsekvenser dersom personen drar i militæret. Noe som er grunnlaget for å få fritak fra militæret pr idag. Det jeg lurer på er dersom jeg tar jobben. Har den i feks 3 år og begynner å studere etter dette, er det da slik at jeg er nødt til å dra i militæret når jobben som ga meg fritak er over?

 

Noen som har erfaring med å ta en jobb relatert til utanning for å så ta utdanningen? Hvis ja er dette en fordel eller en bakdel?

 

Kan hende dette er litt off-topic, hvis det er det beklager jeg. Men jeg håper det er noen der ute som skjønner hva jeg prøver å forklare og kanskje kan komme med litt input =)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...