Gå til innhold

3,5 år gammel Samsung 40" på vei til å ryke?


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg har en Samsung 40" LE40S71B LCD-TV, kjøpt for ca. 3,5 år siden.

For en stund siden begynte jeg å få et "grønnskjær" litt varierende rundtom på skjermen, og spesielt i lyse områder. Litt vanskelig å forklare, men det synes som at det følger "kontraster/konturer" rundtom på skjermen, og kan opptre i alle fasonger.

Hvis bildet er veldig mørkt, skifter det og får røde striper som følger silhuetter/fasonger. I venstre kant av skjermen er det nå en mer eller mindre fast stripe ca 1 cm tykk.

 

Vel, spørsmålet blir vel om skjermen er på vei til å ryke? Eller om det er noe jeg selv kan gjøre? Kjent feil? osv.. ;)

 

Er dette også en reklamasjonsgrunn?

 

Takker for alle svar! :)

Endret av Chivas
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om den er på vei til å ryke vet jeg ikke.

 

TVen skal vare i 5 år. Dersom det er problemer med den som forringer brukskvaliteten betydelig (noe som det høres ut som her) så mener jeg dette er reklamasjonsgrunn. Dette står det endel om på forbrukerrådets sider, mer presise formuleringer.

 

Apropos:

Satt i forgårs dag og så på mitt snart 5 år gamle (samsung 40" LE40M51B LCD faktisk) og så var det som alle fargene forsvant i bildet, deretter forsvant neste hele bildet totalt, man kunne bare se skyggene av hva som skjedde.

 

På ene siden er det noe som sier "f...." inni meg, på andre siden en liten stemme som sier "jess, nå får jeg byttet ut det 5 år gamle TVet mitt.

 

Det viste seg at det bare var PVRen min som oppdaterte seg og hadde en litt snål omstart, så 2 min etter var alt normalt igjen og jeg er nok stuck med samme tvet noen år til :-)

Lenke til kommentar

Nå stjeler jeg tråden litt men spør alikevel :p

Har selv en snart 3 år gammel Samsung LE40M86BD som nesten aldri vil starte. Kommer til å sende den inn, men da lurer jeg på følgende:

Om det ikke går ann å reparere den eller om den ikke er i produksjon lenger, vil jeg da få hele kjøpesummen tilbake? Eller får jeg en annen tv?

Lenke til kommentar

trodde jeg hadde svart her, men bedre sent enn aldri :D

 

Jeg har testet å slå den av helt osv, men uten noen forandring. Tidligere ble den faktisk plutselig bra, noe som varte ett par uker elns, for så å gå tilbake igjen....lurer på å levere inn jeg og, men litt mye pes å dra med seg en sånn tv til rep. :hmm:

Lenke til kommentar

Hvor er den kjøpt? Det heter seg i forbrukerkjøpsloven at reklamasjon skal framsettes uten ugrunnet opphold, så du bør i det minste ringe til butikken så fort du vurderer reklamasjon. Og så bli enig med dem om du skal ta TV-en med til butikken, eller om de har en (avtale med en) servicemann som kommer og ser på den hjemme hos deg, eller om de foretrekker å sende et bud med en passende eske som henter driten og ikke bringer den til butikken men sender den til serviceverksted valgt av importøren.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...