Gå til innhold

7.1 høytalere


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

7.1%20speaker%20setup.JPG

 

vet ikke on detta bildet hjelper.. men de to lengste skal stå forran og den lange med merket på midten skal verra i midten under eller over tv'en... de restrerende små skal da stå rundt som sånn på bildet.... subben må du nesten teste deg fram hvor den får best effekt. men pleier og stå forran på en av sidene..

Lenke til kommentar

Dette står veldig enkelt forklart i en "quick-setup-guide" som følger med anlegget.

 

Alle høyttalertilkoblinger på recieveren, samt kabler og tilkoblinger på høyttalerne er fargekodet. Det er bare å matche riktige farger, så er du i mål!

 

I tillegg står det med tekst bakpå hver høyttaler hvilken som skal hvor. (Front left, Front right, surr left, surr right, osv.....)

Endret av SuperChris
Lenke til kommentar

Skjemaet som ble lagt til tidligere her skal fungere bra. Surround back kan ofte bli ett problem å plassere, da de fleste har sofaen helt inntil bakvegg. Disse går det ann å montere i tak, da med elementene rett nedover.

 

Det beste kan faktisk være å droppe dem. Disse er ikke veldig mye brukt i lydbildet, samt at man får en bonus med at de andre høytallerene får mere krefter å prestere med. Det kan komme til god nytte ved slike anlegg som dette her.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...