Gå til innhold

HTC Wildfire, noe tess?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei! Først og fremst - hva ser du etter i en telefon? Design/batteritid/god skjerm etc? Grunnen til at jeg spør er at dersom du kan forklare hvorfor akkurat Wildfire er en telefon du synes ser interessant ut så er det lettere for oss å foreslå andre telefoner som muligens passer deg bedre!

 

Wildfire i seg selv har fått veldig blandet kritikk i anmeldelser. Noen synes den er knall mens andre hater den. Personlig har jeg ingen erfaring men jeg kjenner et par venner som er ganske fornøyde med sine. Når det er sagt er de neppe de mest intensive smartphonebrukerne.

Lenke til kommentar

Design: lite viktig.

god skjerm: noe viktig, ikke avgjørende

Batteritid: bør holde en dag med en del sms'er og ringing

Touch: hmm, liker touch, men har fått litt inntrykk av at bare Apple klarer å lage ordentlig bra touch skjermer. konklusjon, vil nok ha touch.

Pris: tenker ikke på pris egentlig.

Kamera: ikke veldig viktig, bruker det nesten aldri uansett.

Minne: liker å ha litt minne kapasitet, iallfall 1 GB. bare så jeg kan lagre noe.

GPS: ikke veldig viktig for meg

musikk spiller: kan være nyttig, men har jo Ipod.

WLAN: jeg vil ha muligheten til å surfe med trådløse nettverk når de er tigjengelige.

 

Jeg fant wildfire fordi ikke så mange hadde den, men jeg vet ikke egentlig hva jeg vil ha. har jo laget lista over, det er egentlig det jeg krever fra mobilen :)

 

Takk.

Lenke til kommentar

I motsetning til de fleste som poster her på forumet har du veldig lave krav til en mobil. Personlig kjøpte jeg smarttelefon for å ha kamera, telefon og musikkavspiller i ett - ikke en lett oppgave å løse! Med spotify premium kombinert med lydkvaliteten i de beste telefonene i dag ser jeg ikke noe poeng med egen mp3spiller.

 

Anyways, to the point at hand:

 

-Apple er ikke de eneste som lager bra touchgrensesnitt. Jeg kan vedgå at de er best på 'smoothness', men jeg foretrekker android og faktisk også symbian^3 HVER DAG fremfor iOS. Dette har med ekte multitasking og widgets å gjøre, primært. Med andre ord, jeg tror ikke du bør bekymre deg for dette

-Alle telefoner jeg har vært borti holder en dag med moderat bruk av sms + ringing. Klart, blir det flere timer i telefonen om dagen så sliter nok noen av de sterkere HTC telefonene, samt SE X10

-Alle smarttelefoner har støtte for eksterne minnekort hvis de har lavt internminne slik at 1GB er ikke noe problem overhodet. WLAN er også noe alle har.

 

Hvis pris ikke er noe issue vil jeg tro Samsung Galaxy S passer deg best. Suveren batterilevetid for sin klasse, ekstremt bra skjerm og intuitivt brukergrensesnitt. Den har GPS-issues men dette var ikke viktig. Kameraet er relativt bra men det var ikke så farlig. Innmaten er kraftig og solid, noe som gjør at daglige gjøremål så vel som tyngre applikasjoner vil kjøre stabilt og raskt til enhver tid (så og si).

 

Hvis du synes prisen på drøyt 4000 blir for mye vil jeg også anbefale følgende (google litt div. tester, gjør deg opp en mening og kom med tilbakemelding):

 

-Sony Ericsson X10 Mini (evt mini pro)

-Samsung Wave

-HTC Desire

-Nokia C6

 

Happy huntin'

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...