Gå til innhold

[PS3][FIFA11] FIFA SuperCup IIXX


steen_jadd

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har ikke spilt noen kamper. Skifter til Arsenal.

 

EDIT:

 

aunron 0-4 espen

aunron 1-3 espen

 

Første kamp er åpen helt til 2-0. Etter det blir det lite konsentrasjon.

 

Andre kamp står 1-1 til 85 min eller noe slikt. Kunne endt begge veier, men du hadde noen marginer på slutten der.

 

Du er god, for all del, men hadde jeg spilt fifa før i dag skulle jeg nok ha hatt mer å stille opp med. Når Arsenal sitter litt bedre kommer jeg meg videre fra gruppa.

Endret av Vamos
Lenke til kommentar

den første kampen var veldig jevn ja, forskjellen var bare at jeg satte sjangsene mine. å det virket veldig som om du ga opp litt på slutten.

 

mens andre kampen skal jeg godt inrømme jeg hadde flaks, første omgangen burde jeg kanskje fått med meg 2 mål ettersom snejder ikke klarer å sette den fra 6 meter på åpent mål. du styrer andre omgangen og jeg var fornøyd med 1-0 :p men når du gollet gikk jeg opp på offensiv og håpte på et sent mål, og det kom jo, faktisk 2. selv om det siste målet var av den heldige sorten.

 

Men takk for kampene !

Lenke til kommentar

Jgiggs 2 - 0 Stiank204

Jgiggs 1 - 1 Stiank204

 

Det viktigste var å sikre de fire poengene og det klarte jeg.

 

Første kampen var enveiskjøring, null sjanser for Stian (kan iallfall ikke komme på noen). Pøste på og ledet 1 - 0 etter første omgang, fortsatte i andre omgang for å drepe kampen og med 2 - 0 var det avgjort. Lisandro chippet over Valdes fra 30 meter etter at keeperen lette etter bær. Spilte godt gjennom hele kampen og falt av riktig i forhold til Messi, Pedro og Villa. Hadde ballen mest og skapte mest.

 

Andre kamp får jeg målet jeg trenger for å få spillerom. Briand med skuffefinte i sekstenmeteren og sentrer til Gourcuff som banker den i krysset. Fortsetter å være det beste laget og til pause har jeg hatt en god del sjanser, to skudd utenfor sekstenmeteren for Stian, begge på mål. I andre omgang utligner Stian etter 57. min etter en enorm soloprestasjon av Bojan. Han vender av to spillere og klarer å holde på ball etter at Makoun stormer inn i han, deretter plasserer han ballen rolig forbi Hugo Lloris. Jeg fortsatte å skape sjanser etter dette, men skal innrømme at jeg ble skremt av Stian et par tilfeller når han forsøkte å drible seg forbi. Jeg var også kynisk ved to tilfeller når Stian hadde sjanse til å kontre.

 

Kudos til Stiank204 for å spille en offensiv fotball. 4 - 3 - 3 og flere driblinger. Takk for kampene, helt sikker på at du kan komme deg videre en annen gang med litt mer spilling.

 

Gleder meg til sluttspillet som alltid, men må skjerpe meg. Offensivt sprudler jeg for tiden, og skuddtreningen i "treningskamp" har begynt å gjøre sin del.

Lenke til kommentar

Kamp nr.2

 

Kvalheimaren 2-3 Steen_Jadd

Utrolig spennende kamp. Vertfall for meg som fortsatt kjemper for å gå videre :p Regner med at det gjør noe med motivasjonen når en allerede er sikret førsteplassen i gruppa. Prøvde å spille mye mer offensivt denne gangen i håp om å gi deg mindre ballbesittelse denne gangen, noe som funket bedre enn sist. Takk for kampen :)

Lenke til kommentar

erikern - man_utd100 4-1

erikern - man_utd100 2-0

 

Den første kampen var det problemer med ea server. Måtte spille 2 ganger, og sammenlagt ble det 4-1.

Den andre kampen var åpen, jeg tok ledelsen 1-0.. men man_utd100 kunne flere ganger reduserti løpet av kampen, og bommet til og med på åpent mål. Synd! Fikk mitt siste mål på overtid etter en god kontring!

Takk for kampen! Håper du slår Steen, selvom steen slo kvalheimaren i siste kamp! :)

 

EDIT: skulle vært MF som avgjorde, så hadde det blitt spennende. Eller en omkamp dersom 2. og 3. har lik poengsum. Steen trenger vel bare å vinne 1 kamp, så er han videre :(

Endret av erikern
Lenke til kommentar

Jeg har nå spilt mot Latias. Jeg vant den første kampen 3-1, og sikret med det avansement. I den andre kampen mistet jeg tilkoblingen til EAs server midtveis i første omgang på stillingen 1-0 til Latias. Vi får fullføre kampen en annen gang, eller si at kampen endte 1-0 til deg. Det er ditt valg. Jeg får dessverre ikke kontakt med serveren for øyeblikket. Takk for kampen(e) :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...