Gå til innhold

Høytaler & sub til 7 000


Anbefalte innlegg

Hei, som tittelen indikerer, er jeg på jakt etter høytalere & subwoofer til 7 000.- Som utgangspunkt har jeg en Onkyo TX-SR608 forsterker. Det jeg ser etter en god hjemmekino, er ikke stort rom det spilles fra, men skal helst kunne brukes i flere år og i større rom. Plasseringsvennlige høytalere er en fordel, men ikke must. Tenk system er 2 gulvhøytalere foran, en center mindre bakhøytalere, som de fleste eksempelene her består av.

 

Jeg har også vært innom den ny Lefdal'en på Forus, der har de en egen imponerende avdeling for hjemmekino. Trykket på en knapp så hadde jeg forsterkeren min, så begynte jeg å koble til forskjellige høytalerkombinasjoner og kom til slutt frem til denne:

http://www.lefdal.com/product/lyd-bilde/loskomponent/SN10SUB/pure-acoustics-10-basshoyttaler Denne subwooferen har de kampanje på, og går til 995.-

http://www.lefdal.com/product/lyd-bilde/loskomponent/NSC444B/yamaha-hoyttaler som senter

http://www.lefdal.com/product/lyd-bilde/loskomponent/BPNS555B/yamaha-hoyttalerpar som front

http://www.lefdal.com/product/lyd-bilde/loskomponent/NS333B/yamaha-hoyttalerpar som bakhøytalere

Likte veldig godt lyden i dette, og ble spilt av i et relativt stort rom. Samlet pris blir 995 + 1590 + 3290 + 1190 = 7065 kr (Før eventuell pruting)

 

Var også ute på soundgarden, der ble jeg varmt anbefalt denne 5.0 løsningen, her vil det også være rom for en forsterker. (De hadde ikke dette settet inne, men skulle få inn i løpet av uken som kommer, så fikk ikke hørt det.) At det selges til 1/3 av veil. pris er nesten for godt til å være sant.

http://www.soundgarden.no/shop_item.cfm?path=177,183&id=1983

 

 

Har ellers sett flere som vil referere til surround.no og har da bl.a.

http://www.surround.no/product/484633/Dynavoice-M-65-EX-5.0-Black-Oak-Piano-Finish.html

http://www.surround.no/product/469820/Dynavoice-Dynamite-10-5.0-pakke.html

 

http://www.hifiklubben.no/produkter/hoyttalere/system/dali_stile-fazon-51_hoyttalersystem_sort.htm

Til slutt et muligens litt dumt spørsmål - i å velge et litt mer plaseringsvennlig anlegg som dette her, taper man veldig mye av musikkopplevelsen?

Endret av Arvidgp
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Akkurat nå får du Jamo S606-pakken til en utrolig bra pris (4000) på komplett:

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=575116&utm_source=mailbase_all&utm_medium=email&utm_content=prod07&utm_campaign=w4210

 

Det er 5.0, så sub må du kjøpe utenom. XTZ lager gode sub'ern til en billig penge, JBL har også noen solide. Men jeg ville ikke vurdert sub for under 3000kr til disse høyttalerne. Det vil bare ødelegge lyden. Jamo-frontene vil levere mye mer bass en den sub-en fra Lefdal feks.

Lenke til kommentar

Dali anlegget kjenner jeg ikke til, så det kan jeg ikke uttale meg om. Men når det gjelder de andre forslagene så er Jamo overlegent.

Det fikk også 6 i bladet hjemmekino sin test, hvor de skriver:

"Jamo spiller både musikk og film så vi knapt er i stand til å tro det i denne prisklassen. Vi lar oss imponere av høyt engasjement og høy underholdningsfaktor. Det finnes heller ikke en eneste komplett pakkeløsning i universet som kan matche dette!" - Hjemmekino 04/2010

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...