Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Redusert sexlyst


Gjest Forumbruker

Anbefalte innlegg

Gjest Forumbruker

Hei, jeg vet ikke om jeg kanskje burde ha lagt dette emne under helse, men jeg prøver her.

 

Jeg har i det siste fått et problem med sexlysten. Jeg og kjæresten min hadde en del sex både før og etter at vi ble sammen, og jeg var nærmest kåt 24/7. Nå eier jeg ikke sexlyst lenger i det hele tatt. Verken på egenhånd eller sammen med kjæresten. Jeg har rett og slett ikke lyst. I tillegg tar det jo da uendelig lang tid for meg å bli kåt også. For å bli kåt nok for sex må jeg vel egentlig komme først. Vi har prøvet med masse glidemiddel også, men det blir ikke bra uansett. Jeg har også fått utrolig vondt etter flere samleier, og enkelte ganger har vi måttet avbryte på grunn av at jeg har startet å blø. Jeg startet med p-ring ca rett før dette skjedde, og jeg har jo lest at redusert sexlyst er en bivirkning, er det noen som har opplevd noe lignende eller vet hvordan jeg kan "fikse" det uten å måtte slutte med ringen? Det er jo litt kjipt å måtte bruke kondomer igjen.

 

Håper på svar fra dere :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest forumbruker

Tusen takk for svar :) Du har helt rett, vi har for det meste sex på soverommet, men også litt i dusjen. Vi hadde sex på litt mere varierte steder før, men greia ble liksom soverommet fordi jeg ikke har noen lyst. Ikke da vi dro på hyttetur heller. Jeg ser på det som noe stress på en måte, og det gjorde jeg jo ikke i det hele tatt før. Jeg blir så oppgitt, for mye av tiden min går med på å prøve å tenke ut noen metoder for å bli litt mer lysten..

Lenke til kommentar

Å variere omgivelsene hjelper stort. Et av de vanligste opphisselses dreperne for sex lysten er når den blir "standard"

 

Jeg og dama reiste mye sammen. Var meget opphissende å ha sex i nye hotel, cruise skip, osv.

 

 

Her er noe enkelt du kan prøve:

 

Gå på kino. Sørg for det er en film som har gått lenge, kjøp billeter i bakerst rad (hjelper å kjøpe online). Under filmen ta på han nedentil. Få han til å ta på deg. Onaner hverandre.

 

Dama gjorde dette for meg, overrasket meg totalt. Var utrolig spennende, særlig når det var folk rundt. Vi begge ble veldig kåte, og klarte nesten ikke komme fort nok hjem....lol

 

Av og til skal det ikke mer til.

 

 

Du bør ikke trenge tenke mye på det. Selv dette kan ødlegge lysten.

 

Hva med å forsøke p-pill isteden for p-ring?

Endret av AvidGamer
Lenke til kommentar
Gjest Forumbruker

Jeg gikk på p-pille da jeg var sammen med eksen, men jeg fikk samme problem da. Bort sett fra at da trodde jeg det var fordi jeg ikke "likte" han lenger. Forholdet hadde allerede begynt å dø... Sånn er det jo ikke nå i det hele tatt.. Jeg får vel bare vente å se litt da.. Sikkert riktig at jeg ikke burde tenke så mye på det, men er jo ikke lett det heller..

Lenke til kommentar

Kona gikk tidligere på p-ring. Hun opplevde det samme som deg, mer eller mindre: I begynnelsen så var sexlyst og alt som normalt. Etter en noen måneder klarte hun ikke å bli våt, og sexlysten blei mer og mer borte. Etter at hun slutta på p-ring, kom lysten mer tilbake (men ikke tilbake til samme nivå som før).

 

Også en god venninne av kona opplevde akkurat det samme med p-ring: OK i noen måneder før hun ikke klarte å bli våt og dalende sexlyst.

 

Konklusjonen til kona og venninna hennes er at de ikke anbefaller p-ring.

Lenke til kommentar
Gjest forumbruker

Hei :) Takk for svar. Jeg har ikke gått på p-ringen noe særlig lenge, så jeg vurderer sterkt å prøve litt lenger og håpe på det beste. Allikevel er jeg vel litt skeptisk. Jeg har gått på ringen i tre måneder nå. Hvilke prevansjonsform bruker dere nå da? For som sagt så hadde jeg vel egentlig samme reaksjon på p-piller også :/

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...