Gå til innhold

Problem med fjernkontroll. Logitech Harmony 600


Anbefalte innlegg

Har kjøpt meg en Harmony 600, og har lagt inn fjernkontrollen for tv`n (panasonic tx42-xxxx)

 

Fjernkontrollen fungerer greit, men jeg får ikke skrudd på tvn. Jeg vet grunnen, men får alikevel ikke fikset problemet. Når jeg skrur på tvn, må jeg holde inn powerknappen i ca 5 sek. Logitech-fjernkontrollen sender bare signal i ca 1,5 sek.

 

Har forsøkt help, men det fungerer ikke

Har gått inn på hastighetsinnstillinger, og satt verdier på 5000ms på begge. Noen som har opplevd lignende problem som vil hjelpe?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For det første trenger du ikke å holde powerknappen for å slå noe på eller av (TV knappen for på). Du trenger kun å trykke og så må kontrollen peke i retning av apparatene... jeg bruker denne selv hver dag og har satt den opp til å styre TV, reciver og parabolmottaker.

 

Så problemet er at du ikke får slått på TV? Jeg tror "powerknappen" kun funker til å skru av... for å skru på bruk en av de valgknappene på toppen, jeg trykker på "Watch TV" så skrur alt seg på.

Lenke til kommentar

Har stilt kontrollen på eksakt riktig tv. Alle funksjoner fungerer, bortsett fra "power on". Prøver med "Watch TV", "Power on" og "help" Ingen av de fungerer, men jeg ser at tvn får signal. Mener fortsatt problemet er at tvn ikke får infrarødt signal lenge nok til å skru på tvn

Lenke til kommentar

Nå har ikke jeg kontrollen forran meg... men hvor er "Power on" knappen? Du har en "All off" helt oppe til venstre, men ikke noe "Power on".

 

http://img.gfx.no/685/685863/harmony_600_650.788x439!.jpg

 

Dette her høres veldig suspekt hvis det eneste du ikke kan gjøre er å slå på TV... Sjekket softwaren, graver du litt i den kan du grave frem settings han kan gjøre når du bytte moduser osv. Feks at når du bytter fra TV til bluray så kan du si den ikke skal slå av TV-tuneren... kanskje du har rota med "Watch TV" og at den ikke slår på TV :p

 

Prøv også å navigere deg med skjermen på kontrollen og velg TVen og deretter slå på, det skal gå ann mener jeg å huske via de menyene der.

Lenke til kommentar

Har du prøvd og programmert kontroll manuelt ved hjelp av den orginale?

 

 

Jepp. Har overført powerknappen fra Panasonickontrollen til Harmony. Ser at tvn mottar signal fra harmony, når jeg skal skru på tv, men signalet sender ikke lenge nok. Panasonic TH-px42.. er kjent for å trenge IR-signal lenge for å komme igang.

Lenke til kommentar

Panasonic tv,

 

De fleste Panasonic tv modellene i Europa trenger ett forlenget AV/På kommando.

Dessverre så er dette ikke mulig å legge inn manuelt. Ta kontakt med Harmony support og de vil kunne gjøre det for deg. Før du tar kontakt. Prøv dette. Legg inn din panasonic tv på nytt og legg til (EU) på slutten av modell nummeret. Oppdater og test. Vær klar over at dette forlengede AV/PÅ signalet KUN vil virke i dine aktiviteter. Du kan ikke skru tv av og på i komponent modus/device modus.

 

 

Jørgen@Harmony

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...