Gå til innhold

ny pc til wow og surfing...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er sant som Bjohansen sier, WoW krever vedlig mye av CPU, spesielt i 25-mannsraid (og Dalaran) og hvis du liker add-ons kan mange av dem også bruke betydelige ressurser. 2GB minne bør egentlig holde lenge til WoW, men det er kanskje like greit med 4GB.

 

Du kan slippe ganske billig unna på skjermkort. Jeg er usikker på om for eksempel HD 5450 er godt nok, men HD 5550 og opp bør holde i massevis.

 

Wow utnytter bare to CPU-kjerner, så det du trenger er en rask dual core. Her er antegeligvis AMD det beste valget. Jeg tror X2 250 bør være god nok, men du kan jo også vurdere X2 550 BE eller 555 BE.

 

Hovedkort, kabinett, PSU, harddisk og sånt kan du velge alt etter hvor mye penger du har å avse. Bare husk at det aller billigste ofte er så billig av en grunn.

 

Selv spilte jeg WoW en stund, men har vært "ren" i nesten et år nå. Har PC-en i signaturen min, og kjørte med alt på max. opplevde faktisk flere ganger at frameraten sank noe i 25-mannsraid, men ikke så mye at det plaget meg, rundt 30-40 fps på det laveste, og det var også ed et lass av add-ons.

Endret av Dauemannen
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Du kan få wow til og bruke fler kjerner en 2 også, må bare inn og fikse litt på config fila. Merket stor forskjell på og forandre litt i den på en i7-920 fra 2 til 4 kjerner.

This.

Har hørt at Wow støtter både 2 og 3 kjerner som default.

 

Men ja, en enkel og billig quad, eventuelt en triple core cpu + unlock er nok det beste alternativet for wow.

Har selv e8500 på 4,0ghz som jeg bruker til wow, kunne gått hatt litt mer fps i enkelte tilfeller.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...