Gå til innhold

Fra Xbox komponent HD til DVI


gardso

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg trenger litt kabel-hjelp til min Xbox360!

 

Det jeg har, er en litt eldre Xbox PRO med denne komponentkabelen med mulighet for å velge mellom HDTV og TV, og en Ferrari F20 skjerm med forskjellige innganger, deriblant DVI-inngang.

 

Det jeg har brukt til nå, er den vanlige gule RCA-inngangen som min F20 har, og da brukt TV-knappen på komponentkabelen, men lurer på om jeg klarer å få til noe bedre kvalitet.

 

Jeg har googlet en god del, men klarer ikke finne noen overfører fra de xbox360-komponent-inngangene til noe annet, men det er kanskje noen her som vet bedre enn meg?

 

Om sistnevnte stemmer, må jeg kjøpe en helt ny kabel fra Xbox360 til HDMI+lyd (pluss HDMI til DVI regner jeg med), men syntes ikke dette var lett heller. Jeg fant noe som heter XCM White 360 HDMI 1080p cable men jeg er usikker på om dette kommer til å fungere da min skjerm ikke støtter noe større oppløsning 1680x1050, og i tillegg, så har min F20 bare DVI-D inngang, såvidt jeg vet, og dette vil vel også bli et problem?

 

Nå har også min skjerm både S-video og VGA inngang. Er en av desse et Bedre alternativ enn den gule RCA-inngangen, i tilfelle det ikke er mulig å utnytte DVI-porten?

 

Jeg er ikke helt stø på området, så beklager om jeg er på villspor.. men håper noen kan hjelpe meg med å finne en god løsning.

 

 

/Dragon5k

Endret av Dragon5k
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...