Gå til innhold

Dragon Age - Får ikke vertifisert download.


Anbefalte innlegg

Som så j.. mange ganger før så ødlegger sikkerhet mer for dem som faktisk kjøper spillene en de som piratkopierer spillene. Kort forklart, jeg skulle først spille BC2 men fikk -Bad file- et eller annet så det funka jo ikke, lastet ned spillet på nytt via cdon.com der jeg har det på on demand, etter ca 2 timer nedlasting får jeg et kourrupt et eller annet + du kan ikke bruke denne nedlastingen igjen vennligst last inn på nytt - DRIT OG DRA -

 

Så Håppet jeg over til dragon age som jo har solgt Mange korte expansions som så og si gir null (men får sugt ut flere småbeløp av oss selvsagt), Disse nedlastingene står det nå IKKE VERTIFISERT på, som fører til at jeg ikke får startet spillet. problemet er at det ikke er noe måte og få dem vertifisert på, har prøvd å huket downloads av/på, prøvd å taste inn mine koder på nytt, googlet og sett mange har samme problem men finner ingen løsning.

 

Så hvordan i Svarte får jeg vertifisert og spillt mitt kjøpte spill inkl kjøpte ekspansions?. På kvelder jeg går tid til PC spilling blir det altfor ofte knote med filer kveld i steden, det ble det igjen.

 

 

Jepp det var 2 spill jeg ikke får spillt pga sikkerhets møkk, fy f... de skyter seg selv i benet!.

Endret av simalarion
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nææ, du blander litt... Det var det første spillet jeg har problemer med i dag, altså BC2 (det jeg har på download demand).

 

DA har jeg u-heldigvis på DVD. Spillet starter og alt er ok, men jeg får ikke startet noen savegames etc pga mine expansions er ikke valdiert, med andre ord holder det ikke at de er lastet ned, de må valideres flere ganger også. Når jeg videre trykker på dowload content kommer jeg rett inn på Bioware nettside, jeg er også logget inn med min bioware konto. Jeg har også prøvd å huke av\på nedlastingene. Haddet tenkt å kjøpe den nye expansion men er usikker på om jeg gidder mer av det her nå hehe.

Endret av simalarion
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...