Gå til innhold

Simentp's treningslogg


simentp

Anbefalte innlegg

Hei

 

Da ser jeg meg nødt til og skrive en logg her jeg og, nålen på vekten passerer snart 70kg som jeg som ''lille meg'' føles er veldig mye, spesielt magen syntes jeg begynner og bli litt for stor.

 

Så ja, for og presentere meg selv heter jeg Simen veier atm 68kg og er 162 høy.

For og sette det litt mer ryddig opp:

 

Navn: Simen

Vekt: 68 Kg

Høyde: 162 cm

Alder: 16

Mål: 55kg til 21.06.2011

 

Så ja, som dere ser så er jeg 16 år. Har som mål og nå 50kg til sommerferien 2011 men om jeg plutselig skyter i været så kan jeg ikke være 170+ og veie 50kg men dersom høyden er sånn ca som den er nå. Så jeg har da uten og vite nøyaktig hvor mange uker det er til men ca 35+ vill jeg tro som igjen vill si ca en halv kilo i uka i gjennomsnitt noe jeg føler skal være overkommelig.

 

Treningsmetodene jeg foreløpig bruker er manualer, bråsterk, sykling og litt jogging. Er åpen for andre forslag nå men har ikke tenkt og begynne på treningstudio før snøen kommer og det blir glatt og sykle.

 

Kostholdet mitt er vell egentlig ikke vits og nevne engang, beskrives lett med ett ord.. Forferdelig. Frokosten består av 1 kopp te og that's it.. På skolen har vi frokostfriminutt etter 2 timer så da spiser jeg to skiver med kokt skinke og da tar jeg gjerne en tur på butikken og kjøper en brus og sjokolade og (:blush:) og det gjentar seg i langfri og, spiser også da to skiver med kokt skinke.. Når jeg kommer hjem spiser jeg ingenting før middag i 4-5 tia da spiser jeg det som blir servert hjemme. Kveldsmat blir ofte 2-3 skiver med nugatti....

 

Så ja, har tenkt til og skjerpe meg dramastisk her. Tar heller 2 skiver til frokost og 2 skiver i langfri og kutte ut og gå på butikken i friminuttet og.. Og kveldsmaten og har jeg tenkt og forandre sånn at jeg tar 2 skiver med annet pålegg en nugatti annet usunt pålegg.

 

 

Dagens trening

 

Syklet meg en runde på ca 1 mil (9,66km) brukte 53 min noe jeg syntes var ganske mye, men til midt forsvar så stoppet jeg en ca 5 min og snakket med en kamerat som jeg ikke hadde snakket med på en stund, har tenkt og finne meg en runde sånn at den totale turen blir på ca 1 time gjerne litt lengere og.

 

 

 

Dette var alt for denne gang.

Tips, triks, kritikk og forandringer hadde vært fint :)

 

 

Simen

Endret av simentp
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ny økt idag, syklet 1 mil brukte 50 min, samme runde som igår.

 

Følte det gikk LITT lettere opp de aller tyngste bakkene idag men ikke så veldig mye, kan være noe med dagsformen og :thumbup:

Anyway, håper og ta denne runden på 40 min etterhvert.

 

Holdt meg unna butikken idag og... Eller nesten :thumbdown: Kjøpte ''bare'' en sukkerfri tyggis da så jeg hadde noe og tygge på.

 

 

Simen

Lenke til kommentar

10-09-2010

 

 

Ny sykkeltur idag, ble litt lenger en vanlig ettersom jeg mistet vann flaska mi halveis og når jeg var kommet 3/4 ferdig med løypa så merket jeg det. Så etter en rask beslutning bestemte jeg meg for og sykle en vei som jeg kom til der flasken mest angivelig hadde falt av og plukke den opp, dette var en tung lang bakke som ikke skulle vært så bratt kjenner jeg :innocent: Men men, syklet opp bakken plukket opp flasken og syklet hjem

 

Syklet i 1t og 20 min idag på en distanse på ca 1.4 mil.

 

Nå skal jeg lage meg to knekkebrød med hvitost til kveldsmat for jeg kjenner jeg er sulten..

 

 

Simen

Lenke til kommentar

Løper 1 mil på under 50 min :p. Skaff deg ett ordentlig kosthold, det er det som er essensen av å endre på kroppen din.

Ja vet det, er nettopp derfor jeg må gjøre noe, føler jeg har veldig dårlig kondisjon og styrke. Dette kan jo sikkert komme av at jeg har trent veldig lite før så nå som jeg virkelig setter i ett skippertak håper jeg at med tid og stunder så skal det bli bra! ;)

Lenke til kommentar

Ny sykkeltur idag.. 1.2 mil på 50 min.

 

Har forresten endret på målet mitt, i følge en BMI kalkulator på nett så ville jeg med samme høyde som nå og veid 50kg hadde jeg hatt en BMI på 19 og undervektig går fra 18.5 og nedover, så derfor justerer jeg målet mitt til 55kg da vill jeg ha en BMI på 20 som jeg tror ikke er så galt :)

 

 

Simen

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...