Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Trang forhud lite sperm


Gjest Anynom 12345

Anbefalte innlegg

Gjest Anynom 12345

Heisann, jeg har ganske trang forud, når jeg har veldig hard ereksjon så klarer jeg såvidt å dra forhuden ned. Men da glir den opp igjen, derfor er det utrolig vanskelig å bruke kondom. I tillegg får jeg ganske lite sæd føler jeg, det kommer ikke mye, bare noen dråper, kanskje en teskje? Og hvis jeg onanerer flere ganger så kommer det til slutt ingenting ??

 

Da lurer jeg på hvor skal jeg ta opp dette? JEg har lite lyst til å gå til min fastlege som jeg besøker ganske ofte med mamma eller pappa. Og jeg vil ikke drøfte det med foreldrene mine. Vet at kommunen min har ett helsetilbud for ungdom da mann kan komme inn gratis å ta tester for kjønnsykdommer o.l. Kan det være et alternativ? Hvis jeg skal få cortison eller hva det er de skriver ut resept på, holder det å forklare problemet? Jeg vil nødig at en eldre mann eller kvinne skal undersøke pikken min :p Hadde vært UTROLIG flaut å bli hard da :p

 

 

Takker for svar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Anonym1234

Enda ett spørsmål mens jeg er her, jeg har på en måte utviklet en måte å onanere på som er litt spesiell, jeg strammer liksom lår muskelaturen og da kan jeg komme på 1 minutt eller noe sånt. Problemet er at hvis jeg ikke gjør det så kommer jeg aldri virker det som. Har hatt sex med flere forskjellige jenter og har aldri følt at det har vært noe godt. Vetikke om dette kan ha noe med at jeg har vært fjern eller drita alle gangene ?? Men det virker ikke som om jeg er istand til å få utløsning i ett samleie. Er det mulig?!?!

Lenke til kommentar

Har du utviklet en spesiell måte å runke på siden du starta, blir det fort vanskelig å komme på andre måter.. Men det er mulig, må bare trene, og overbevise deg selv om at det vil gå.

 

Ang. sædmengde, så prøv å ikke runke på et par dager, da kommer det nok mer;) Jo mer du runker, jo mindre sæd kommer. Testiklene produserer mindre sæd enn du spruter vet du, om du runker flere ganger om dagen.

 

Forhuden må du bare tøye og tøye så blir den bedre:)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...