Gå til innhold

Intel core i5 vs i7


AlfJ

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg mener tokjernen vil være raskest jevnt over på de fleste spilltitler som er ute i dag pga den har høyere klokkefrekvens.

 

Andre faktorer som grafikkløsning må også tas i betraktning.

 

For å være på den sikre siden bør du bruke en søkemotor og finne en side som sammenligner og lister opp ytelsen på ulike prosessorer og grafikkløsninger.

Lenke til kommentar

Kommer helt ann på hvilke spill du spiller siden noen få titler tar i bruk 4 kjerner. Viss noen av det spillene du tenker på å spille utnytter 4 kjerner (bad company 2) vil nok core i7 720qm være den beste, men dette er som sagt ytterst få spill i forhold til spill som bare bruker 2 kjerner. Sannsynelighete for at du bare vil spille spill som utnytter 4 kjerner er nok liten og core i5 er jo en del billigere..

Lenke til kommentar

Det er bare ett av spillene jeg spiller om dagen som ikke støtter mer enn 2 kjerner, så det kan ikke være så veldig mange spill som ikke støtter det i disse dager. Men nå er ikke jeg akkurat en gamer, det er mulig at akkurat spillene jeg spiller er eksepsjonelle i at de støtter flere kjerner.

Lenke til kommentar

Man må nesten finne ut hvordan disse yter opp imot hverandre clock mot clock på 1 kjerne. Det er større fordeler av 4 kjerner til encoding og rendering enn det er til spill.

 

Hvis de yter noenlunde likt per frekvensenhet og 2-kjernen har 800MHz høyere klokkefrekvens så er den IMO bedre valg for spill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...