Gå til innhold

HTC desire, skal jeg sende den inn?


Loff3n

Anbefalte innlegg

hei har hatt en htc desire i en uke nå ca. Men så begynte jeg å få problemer. den har hatt problemer med sim kortet. Det kan ha tatt opptil et minutt før den har skjønt at sim kortet er der og jeg skal ta passordet. jeg har prøvd å ta sim kortet ut og blåst på det og i telefonen. På grunn av dette har jeg prøvd å ta fabrikk instillinger. Det løste ikke problemet, tvert imot faktisk. den har na fått litt problemer med kontaktene. hvem som er favoritt eller ikke også begyner den å sortere helt vilt. det ene øyeblikket er det alfabetisk det andre ikke, disse kontaktene er lagret på telefonen og IKKE sim kortet. itillegg høres det ut som om det er en løs del inni telefonen rundt kamerat.

 

kjøpte telefonen på Tele2 sine nettsider. burde jeg klage?

 

 

takk for svar på forhånd.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den delen som er løs er armen til vibreringsfunksjonen. Så det er ikke noe galt med den. Det tar også en stund for meg og starte mobilen opp fram til pin kode skjermen kommer opp.

 

Det hjelper heller ikke og blåse på sim kortet. Det leses ikke med en optisk sensor men heller så blir svak strøm sendt gjennom. Er det møkkete, dra over med fuktet papir.

Lenke til kommentar

ja jeg skjønner det tar lang tid å starte opp, men den går inn på htc sense menyen og tror det ikke er noe sim kort i telefonen også går den tilbake og spør om pin kode. synes det virker litt rart siden i starten gikk den rett til pin-koden, men det kan være noe med simkortet? simkortet er vel 3 år.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...