Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

acer aspire 5741g - recovery


Anbefalte innlegg

Hei, kjøpte for få dager siden en acer aspire 5741g fra elkjøp til min søster. Skulle partisjonere harddisken, og gjorde dette med Paragon partition manager.

Dette pågikk med strømmen koblet til, og når jeg kom tilbake til PC-en etter ca en time, hadde den gått i sort. Restartet PC-en, men får feilmelding ved oppstart om at jeg må bruke gjenopprettings-disk.

Denne brente jeg selvfølgelig ikke ut, så lurer på om noen kan hjelpe meg med å få tak i en slik DVD?

 

Er det noen som har en acer aspire med windows 7 home premium som kan brenne ut en slik DVD eller gi meg en link til et sted jeg kan laste det ned fra?

Trenger vel strengt tatt en windows 7-OEM home premium.

 

Acer skal nemlig ha 500+ for en slik disck

 

håper noen kan hjelpe meg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei..

tror du kan laste den ned herfra for ca 50 norske kroner

http://recovery-cd.com/system/Acer/AcerAspire/Acer-Aspire-1353LC-Data-Recovery-Boot-Disk-CD-98-XP-57222.html

 

eller her (100 kr) http://www.recovery-cd-disk.com/vmchk/Driver-Restore/Acer/Aspire/Acer-Aspire-5741G-Driver-Recovery-CD-Restore-Disk/flypage.tpl.html

 

 

Men får du ikke til en full recovery uten denne cd? Vanligvis kan man jo gjennopprette til fabrikk innstillinger.. har du feks prøvd å trykke ALT + F10 under oppstart?

Lenke til kommentar

Hei, gjorde som det ble foreslått i tråden, å laste ned fra torrent-side, og brukte nøkkelen som er lissensiert til maskinen ved installering. Får nå beskjed om at windows ikke er ekte. Antar at dette skyldes OEM vs full versj. Tenkte derfor at jeg kunne skrive ut recovery-CDen og installere alt på nytt ved hjelp av denne. Problemet er at jeg ikke vet hvordan det kan gjøres...det ligger på en skjul partisjon (tror jeg), da jeg ikke ser den under "min datamaskin". Dersom jeg sjekker datamaskinbehandling, så ser jeg partisjonen der, som heter gjenopprettingspartisjon. Noen som kan hjelpe meg med å brenne recovery-disc/operativsystem fra denne partiosjonen?

Endret av deep750
Lenke til kommentar

Så lenge gjenopprettingspartisjonen fortsatt ligger der, har du prøvd ALT+F10 under oppstart, som Okasin foreslo tidligere? Det starter nemlig Acers recoveryprogram fra harddisken. Funker ikke det er jeg jammen ikke sikker. Såvidt jeg vet må gjenopprettingsplatene brennes ut via Acers Recovery sak som ligger på maskinen når det kommer fra fabrikk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...