Gå til innhold

Norsk PvP guild? :)


Anbefalte innlegg

Jepp, som tittelen tilsier..

Det jeg lurer på, er om det finnes en casual/semi-hardcore norsk PvP guild der ute?

Det jeg ser etter er en guild som er dedikert til PvP, altså kjører premades, BG weekends, Battlemaster farm og lignende, og i tillegg kjører arena. Et annet krav er at guilden selvfølgelig må være i en brukbar battlegroup uten lange queue tider. Faction har ikke SÅ mye å si, jeg kan alltids kjøre faction change, men jeg ville foretrukket Alliance.

 

Jeg har ikke allverdens arena erfaring selv. Det høyeste jeg har vært på hittil, var 1934 rating i 2v2 som ret paladin forrige season. Grunnen til at jeg ikke gikk høyere, var rett og slett fordi jeg gikk utrolig lei Retribution PvP. Uten noen form for MS effekt tar kamper for lang tid, og man er for avhengig av partneren, som i mitt tilfeller var en resto druid, en klasse som ikke akkurat gjør mye dps i healer spec.

 

Fra TBC var jeg oppe på 1780 rating i 2v2 som MS Warrior. Denne sesongen har jeg gått over til Warrior igjen, har nylig startet et nytt team og ligger på rundt 1k rating. (40 kamper cirka).

 

Så, guilden jeg ser etter, må ikke ha altfor strenge krav til rekruttering. Jeg har dessverre ikke enda oppnådd 2k+ rating, men jeg har spilt WoW/PvP siden vanilla, og har min andel honor kills :) Jeg anser meg selv som relativt erfaren, men det er alltids mer å lære i PvP, i motsetning til PvE nå for tiden.

 

Edit: Ved nærmere ettertanke er heller ikke kravet til "norsk guild" spikret. Jeg ville foretrukket en norsk eller nordisk guild, men internasjonalt kan selvfølgelig også være interessant.

Endret av Necleto
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...