Gå til innhold

Starcraft II: Generell Diskusjon


  

236 stemmer

  1. 1. Cheese taktikker yes/no?

    • Ja! Det er ingen problem med cheesing.
    • Nei! Det er helt patetisk!


Anbefalte innlegg

Tok en kikk.

For det første scouter du veldig lite. I begynnelsen gikk han kun mass zealots, du kunne eid han allerede da med et lite push.

Du hadde en god stund colossus uten noen units til å tanke. Hvis du har en del stalkers og litt zealots foran 3-4 colossus så blir de dobbelt så effektive. Han hadde mer workers enn deg store deler av gamen, og fikk opp første expand før deg.

Den siste expanden din var ikke i full drift før gamen var over.

Han scoutet aldri mappet, og hadde ingen som helst anelse om hva du gikk. Han var likevel foran deg i antall units ca hele tiden. Hadde 15-20 mer i supply før dere nådde 100 supply...

Bedre macro og timing hadde nok hjulpet mye her hvertfall.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Syns jeg scouta endel jeg, etter jeg så 3 warpgates og alle de zealots visste jeg jo hva som var i ferd med å skje, jeg sprang også inn igjen med en probe litt etter det for å se om han hadde gått robo, noe han gjorde. Iallefall i forhold til hvor mye han scoutet.

 

Incomen hans var noe høyere deler av gamen men med veldig veldig lite, plus at han ikke tok en third og jeg tok igjen dette lett når jeg gjorde. Det første pushet mitt skal jeg innrømme gikk litt skeivt, vet ikke helt hva som skjedde men noen zealots prøvde å springe forbi og ene colossusen min satte seg fast selv om jeg prøvde å gå dem framover. Føler heller ikke jeg kunne eid alle de zealots med et push? hadde aldri kommet meg opp den rampen. Jeg prøvde jo å pushe med en gang jeg hadde to colossi men hele hæren min revnet og da jagde de colossus ut.

 

Da jeg hadde nesten bare colossus var det fordi alle de andre i hæren min døde mens jeg klarte å stikke av med colossus, kunne ikke lage mer hær pga warpgate cooldowns, ikke verdt det å slenge opp 5 warpgates til bare for å waste penger, heller?

 

Den siste expanden min ble forsåvidt eid, hvilket kanskje var grunnen til at den ikke var helt i drift? Jeg la merke til at jeg hadde lite probes på nexus nummer 2 iallefall.

 

Men ja, jeg er enig i at rød lå foran meg hele tiden, men jeg skjønner bare ikke hvorfor. Aldri tapt en PvP før mot det buildet motstandern min kjørte, status screen viser også at jeg totalt hadde flere unit produsert og mer resources mined på slutten. Mulig jeg bare overvurderte hvordan army komposisjonen min burde counter hans, men som sagt, alltid vunnet i denne situasjonen og skjønner fortsatt ikke hvordan han havnet så langt foran med tanke på at min build burde countered hans.

 

Det eneste jeg virkelig kan forestille meg er det første pushet som gikk helt til helvete da store deler av hæren min prøvde å gå forbi zealots som de ble slaktet av, skjønner ikke helt hvordan det skjedde.

Endret av Molecular
Lenke til kommentar

Han semiofret jo phoenixene sine til og med.

Sendte dem jo bare på uten noe backup :\

 

Jeg bare føler han hele tiden ligger litt forran deg, som til slutt

får han til å vinne matchen. De immortalsene gjør også jobben mot colossus og stalkers.

 

PvP er en kjedelig matchup, om det blir midgame -> er det den som har flest colossus

som vinner som oftest, om ikke noen gjør noe inoverende :)

Lenke til kommentar

Den sesongbilletten er verd hvert eneste øre. Kun 125kr eller noe, for MANGE timer med awesome footage. Eneste jeg kan sette fingeren på er at upload-linja deres er ganske treg (iallefall til europa). Så du må som regel pause rundt 1 minutt med en gang, for å gi den nok tid til å bufre.

 

Og BoxeR vs Kyrix igår var rett og slett awesome. Har startet på dagens games nå :) Er på match 2 mellom Zenio vs Nestea.

Lenke til kommentar

Det er en ting som er helt sikkert, og det er at jeg aldri i livet hadde klart å presse ut så mye underholdning med de pengene noe annet sted. Dagens kamper, særlig SlayerS_BoxeR mot NaDa var rett og slett de beste jeg har sett så langt i GSL. Slo til og med Foxer sine kamper i går.

Anbefales.

 

GomTV har jo også vært lure nok til at de har redusert pris for biletten om du kjøpte forrige sesong, som plasserer biletten for GSL2 på fantastiske 87 kroner. Det er absolutt nada for så god underholdning.

Endret av Detectable
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NIoHlfL

Akk, skulle gjerne ha fulgt med på gsl selv, men den stemmen til Tasteless låter bare så ekstremt dårlig i mine ører at jeg ikke har giddet å kjøpe bilttene ennå.

Lenke til kommentar

Mulig du hørte han når han var syk. Jeg reagerte på det samme selv. Han er ikke like hes nå lenger, og jeg tenker ikke noe på det. Han har mange gode poenger også. Absolutt en flott kommentator-duo!

 

Anbefaler alle å kjøpe daypass til finalen! Det kommer til å bli så bra!

 

Edit: WHAT? De lagde et eget map for å svekke NaDa? Hahaha

Endret av Ajaco
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...