Gå til innhold

PC Mellomklasse (spill/relativt stillegående). Trenger HK


Gjest Slettet-dUuoCe48tm

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-dUuoCe48tm

Hei, godtfolk! Da var det på tide å bygge seg ny pc igjen. Fikk hjelp her forrige gang jeg skulle bygge for noen år siden, men nå må nok den gamle arbeidshesten endelig byttes ut. I lenken under er de komponentene jeg har sett på så langt, men jeg mangler fortsatt et hovedkort. Jeg er ikke ute etter et spesielt dyrt hovedkort, men snarere et stabilt et som støtter sekskjerneprossorene til amd ut av boksen. Jeg har allerede en god 650w strømforsyning samt optiske drev og harddisker, så det trenger dere ikke tenke på :)

 

Jeg er også litt usikker på hva jeg gjør med kjøling. Kabinettet jeg har plukket ut skal visstnok bli ganske varmt. Så langt har jeg lagt inn en vannkjølingsløsning fra corsair (h50) i handlelista mi, men jeg er litt usikker på hvordan denne vil yte og støye i forhold til en luftkjølingsløsning i samme eller lavere prisklasse. 800 spenn for prossessorkjøling er allerede i overkant av hva jeg egentlig har lyst til å bruke på dette. Hvis stockkjøleren ikke bråker for mye eller blir for varm, så del det gjerne med meg. Temperatur på skjermkort kan også bli en faktor her vil jeg tro, men 460-serien har vel ikke så altfor mange kjølealternativer enda.

 

Jeg har såvidt vært inne på lydproblemstillingen så langt, så jeg kan understreke at jeg helst vil ha en relativt støyfri pc. Det trenger ikke være lydløst, men jo mindre støy jo bedre. Den gamle pcen min bråker som et jagerfly, og på den nye hybelen min er dette rett og slett uutholdbart ;)

 

Takk for all (mulig) hjelp på forhånd!

 

http://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=815572&su=75CD3832-2FC8-4864-A07A-A032DAD4FA21

Endret av Slettet-dUuoCe48tm
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-dUuoCe48tm

Takker for raskt svar! Det første der så lovende ut, men det andre er nok litt dyrere enn hva jeg hadde tenkt å bruke på hovedkort. Ser det har integrert skjermkort og det trenger jeg strengt tatt ikke (har en haug eldre PCIe-kort liggende i tilfelle noe skulle streike). Er det mulig å spare noen kroner ved å kjøpe et uten integrert grafikkort?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-dUuoCe48tm

Takker for alle svar, tror jeg skal greie å bestemme meg for et av hovedkortene dere har postet. Jeg er dog fortsatt litt usikker hva jeg gjør med de kjøling. h50 eller luft?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...