Gå til innhold

Reperasjon av HTC Desire i Trondheim


Anbefalte innlegg

Har fått en sprekk i glasset på min HTC Desire. Ikke noe trøbbel med touchsensor eller skjerm. Hvordan får jeg reparert dette billigst mulig uten å gjøre det selv? Bør jeg gå til butikken som solgte den eller finnes det noen verksteder (i Trondheim) som gjør slikt billigere hvis jeg går direkte til de?

Billigste er vel å prøve å få det på reklamasjonen siden den kun har vært utsatt for normal bruk, men det spørs om jeg er så god til å overtale... :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du fortsatt garanti på telefonen? Hvis ja; prøv å utnytt den for hva det er verd. Er du heldig, slipper du unna uten regning.

 

Hvis ikke, ville jeg prøvd å google litt. "HTC phone change display" eller noe. Kanskje du kommer over noen sider som selger skjermer separat, med guider til hvordan du monterer de. Det betyr at du må skru opp telefonen din selv dog, noe som igjen fjerner en eventuel reklamasjonsrett.

 

Dersom du ikke har lyst til det, ville jeg bare besøkt leverandøren av telefonen din, og spurt om de kunne hjulpet med problemet.

Lenke til kommentar

Hei,

 

Det er overhodet ingen grunn til at dette skal gå på produsentens garanti eller bli dekket av reklamasjonsretten. Et knust glass er, uten unntak, forårsaket av ytre påvirkning som slag, press eller vridning. Når det gjelder reparasjon så må du altså belage deg på å betale for dette selv, med mindre du har forsikret telefonen.

 

Det var tidligere et par verksteder i Trondheim men de la ned for flere år siden. I dag sendes det meste til DeltaService i Drammen. Lever inn telefonen der du kjøpte den eller kjøp nytt glass på nett selv som Ajaco nevner. Da må du bytte det selv og garantien ryker umiddelbart.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...