Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Brekker meg av tannregulerings gom-tingen


Pubé

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fikk en slik plastig gom jeg skal bruke om natten, problemet er at det blir masse spytt inni den, som gjør at jeg begynner å brekke meg og rett og slett ikke klarer å ha den på. What to do? :dontgetit:

Spør legen. Spør tannlegen, og hvertfall ikke spør oss. Dette er et forum, ikke et sykehus. Uansett hva du får til svar, så er det ikke fra en ukjent persons munn. Husk det.

Lenke til kommentar

Sånn rent bortsett fra det, så er sansynligheten for å finne inntil flere personer som har/har hatt regulering stor på et forum som dette.

 

Jeg har veldig lett for å brekke meg og har hatt en gom som du beskriver. Hadde akkurat samme problemet.

 

For meg ble det noe kroppen vendte seg til etterhvert. Hvor lenge har du hatt den? Jeg husker ikke hvor lang tid det tok, men etter en liten tid var det ikke lenger noe problem å ha den der. Ble faktisk såpass vandt med den at jeg såvidt tenkte over at den var der.

Er kanskje noe annet når du bare skal bruke den om natten, for da venner ikke kroppen din seg til den like raskt, men jeg anbefaler å bare fortsette å prøve:)

Lenke til kommentar

Spør legen. Spør tannlegen, og hvertfall ikke spør oss. Dette er et forum, ikke et sykehus. Uansett hva du får til svar, så er det ikke fra en ukjent persons munn. Husk det.

Denne delen av forumet er for de som ønsker å få eller gi råd vedr. helse. Om du mener det er feil å gjøre dette via forum er det kanskje ikke den beste delen av forumet å henge i? :)

 

For alvorlige helseproblemer er svaret ditt et meget godt råd. For enkle ting som dette er det faktisk like greit å høre om noen andre har hatt samme problem og har kommet frem til løsninger slik at man slipper å vente til neste tannlegetime før man får svar.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...