Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Stasjonær pc booter ikke etter feil under formatering


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg var på vei til å formatere en stasjonær pc for å legge inn Windows 7, fra XP. Jeg startet formateringen og installasjonen av windows, men under "expanding files" eln, dvs trinn 2 i installasjonen kom den bare til 1 % og stod der. Jeg rebootet og prøvde flere ganger, men ingenting mer skjedde.

 

Nå har det kommet til det stadiet hvor jeg ikke får bootet noe som helst. Bildet med HP-logo og intel-logo kommer opp, samt instruker som hva du skal trykke på for bios, boot setup osv, men der stopper det. Jeg kommer ikke inn på noe, får ikke bootet på noen som helst måte og den bare står der... Hvorfor?

 

I maskinen sitter to disker, en på 150 GB og en på 250 GB. Under installasjonen valgte jeg å slette alle partisjoner, formatere begge diskene og installere windows på den minste av dem. Etter at det feilet et par ganger, prøvde jeg å installere på den største, noe som heller ikke fungerte.

 

Hvorfor vil den ikke komme lengre når alt surrer og går som det skal av hardware? Jeg har ingen annen stasjonær pc tilgjengelig for øyeblikket, så å formatere diskene fra en annen pc vil ikke gå for øyeblikket... Men hjelper jo ikke når jeg ikke kommer så langt som å boote fra de.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...