Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Hip hop muligheter i folkehøgskole?


Anbefalte innlegg

Hallo. Jeg har planer om å ta et år på folkehøgskole innen musikk. Jeg er egentlig åpen for de fleste sjangre, men hjertet mitt ligger i hip hop. Jeg spiller ingen intrumenter, men har satt foten min litt inn i musikkprogram på pc'en (fruity loops 9) men ikke nok til å si at jeg er ute av begynnerstadiet. Jeg føler selv at jeg har litt dreisen på å skrive tekster, og føle meg frem i beats.

 

Problemet er litt det at, på de folkehøgskolene jeg ser på som er nærmest her jeg bor så ser jeg at alt går i rock, jazz++ og ingen av de nevner hip hop? Det står på mange også at de har opplæring i piano, gitar og slikt - og det er jo kjempe fint. Men jeg er mer styrt mot å rappe, skrive tekster og lage 'beats' fra pc eller slike beat maskiner (har aldri gjort det før, men jeg har veldig lyst.) tror dere at noen av skolene tar så mye hensyn til hip hop at de tenker vekk fra å bare synge, og tenker på de som liker å rappe og?

 

Jeg kan, som jeg sa - ikke spille noen instrumenter. Men hvis skolene har slike 'drum machines' og alt sånt innen hip hop, eller opplæring i fruity loops, reason - så kommer jeg nok til å komme over begynnerstadiet ganske fort. Ikke fordi jeg tror jeg er kjempe god, men fordi det er det eneste jeg er utrolig motivert til, elsker, og har sansen for.

 

Spørsmålene ligger litt inni teksten, men som en oppsummering; tilbyr folkehøgskolene muligheter for oss hip hop/rap heads? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...