Gå til innhold

Litt snodig problem i ME. Brukerprofiler?


Anbefalte innlegg

Jeg prøver å få igang PC'en til en fyr. Han kjører Windows ME. Nå har nesten alle ikonene forsvunnet fra desktopen (bare 'My computer o.l. er igjen) og startmenyen 'virker ikke'. Alle snarveiene ligger i 'c:windowsdesktop', men den eneste som blir lagt ut på desktopen ligger i 'all-users'. Når jeg høyreklikker desktopen og velger 'new folder' e.l. får jeg beskjed om at katalogen ikke eksisterer. Det ser også ut som utseende er satt tilbake til standard. For meg virker det ut som vi logger inn som en annen bruker enn vanlig, men maskinen er satt opp uten støtte for flere profiler. Noen som har vært borti noe lignende?

 

Har ikke ME en mulighet til å gå tilbake til tidligere konfigurasjon? Hva heter programmet? Sliter litt med å finne fram siden jeg aldri har hatt ME og både explorer og startmenyen oppfører seg rart.

 

Explorer klager også over feil i ActiveX oppsettet, men jeg er ikke sikker på om det har noe med det første problemet å gjøre.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei, nei. Få vekk Windows ME. Legg heler inn 2000 eller XP hvis han er vilig til å betale for XP da. Eller legg inn 98 vis du, han eller en kamerrat har den liggene og han vil ha en bilig løsning.

 

Windows ME er full av feil og mangler. Hadde selv en stund ME på maskinen, men da det begynte med problemer og feilmeldigner, sa en kamerat til meg at jeg bare måtte kvitte meg med ME, leste også litt på nettet og der sa de det samme. La inn windows 98 siden det var det jeg hadde liggene og jeg ikke ville kjøpe noen nytt da, og siden har jeg ikke gjordt noe mer med det (funker greit) og da gider jeg ikke hive ut penger på beder Windows versjoner.

Lenke til kommentar
det finnes gode og dårlige erfaringer med ME.  

Brukte selv ME før eg jekk over te XP og hadde faktisk lide og ingenting problemer med det.

Men har fått inntrykk av at ME er litt humørsyk men.. eg merka lide og ingenting til dette

 

Da er du blant de få heldige. Kjørte ME i under et år og fikk problemer og feil på slutten.

Lenke til kommentar
Nei, nei. Få vekk Windows ME. Legg heler inn 2000 eller XP hvis han er vilig til å betale for XP da. Eller legg inn 98 vis du, han eller en kamerrat har den liggene og han vil ha en bilig løsning.

 

Det er jo mulig, men jeg hadde håpet å slippe unna med litt mindre jobb. Det er bestefaren til en kamerat som eier maskinen. Han kan så lite at jeg sikkert må installere alle programmer på nytt og drive telefon support i flere måneder, fordi ting ser anderledes ut enn det gjorde før.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...