Gå til innhold

Strategi på Aztec


Anbefalte innlegg

Javel, jeg og 4 andre har akkurat begynnt å spille clanmatcher i CS, og jeg vil si at spillet blir mye mer underholdene. Public servere blir kjedelig i lengden. Problemet er bare at vi ikke har server, og ender derfor med å spille mot andre som har. Og disse er nesten alltid mange hakk bedre enn oss.

 

Spesielt på Aztec blit vi skikkelig raukjørt, og vi kunne derfor trengt noen råd om strategier (spes. Aztec).

Det kunne også vært greit med en link til en side som inneholder noen gode. Selv finner jeg bare drit på google.

 

Håper noen har noen råd. :yes:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som CT på Aztec når dere er fire:

Første runde, alle kjøper he og kaster på dør med en gang. en hopper under å sjekker bru. en er på brurom og resten er midt. Da er runden vunnet hvis dere kan skyte da..

Resten 2 midt en b1 og siste på bru som ALDRI viser seg.

 

Terror: Bare storm, med flash og he så går det bra om dere klarer å skyte. :p

Lenke til kommentar

Huff..

 

Jeg ser at det er komt mange tips, men veldig få taktikker.

 

Som CT, er taktikken ganske grei, men noe av det viktigeste,

både på T og CT, er å vinne gunround.

 

Som CT, er det best om hele teamet går samlet i gunround, feks camper @ b1, der 2 stk har kjøpt kit + he + flash, og to stk har kjøpt armor.

 

Ellers CT taktikk, så er det greit med 2 stk b1, 1 bro, og 1 heaton poss(nede ved vannet når man går ned ramp på b1,i hjørnet).

 

Det er og viktig med et godt teamplay med granater o.l.

Som terror, kan man gjøre alt.

 

Om man vil storme b1, så er det VELDIG viktig å flashe/smoke både midten og b1 fort og mye. Det er og viktig at 1 person blir igjen der med døra når de andre går bort for å plante, så han kan ta de som kommer rundt, og i midten.

 

Fake er og ganske effektivt, feks alle skremmer vekk fyren på broen med f.eks granat, så hopper 2 stk ned, venter mens de 2 andre går opp på b1, og alle stormer samtidig.

 

Og husk ECO!

dvs sparerunde, der man ikke kjøper noe, kanskje en HE max.

Taper dere gunround, må dere ha eco i 1 eller 2 runder, 1 runde om dere mener dere er bedre enn det andre laget, 2 om dere ikke er helt sikre eller dårligere.

Et tips i ecoen er og at alle går STILLE I VANNET, under broen, og hiver HE opp på bro. Dreper som regel 1.

 

Og, jeg håper dere vet, at det går an å hoppe stille ned i vannet med å bruke walk-knappen,(default er shift) for så å fortsette å walke i vannet, og da lager man ikke lyd i det HELE TATT? Men, når man skal opp av vannet lager man lyd samme hva, så da kan det vere lurt å skyte litt mens man går opp.

 

Et annet tips er og å hive en pistol/granat/bombe i vannet, så den lager lyd der.

 

Og LYD er noe av det viktigeste i hele spillet, uten GOD lyd, har man ikke en sjanse.

Bruk et godt headset og HØY lyd, rett på grensen der et awp-skudd sprenger trommehinnene. Og la 1 person på laget bruke awp, ikke flere, og la alltid den samme gjøre det, så han kan vere "team sniper". Å storme et team som KUN har awp ALLE sammen, er latterlig enkelt. Så husk det.

 

Og et VELDIG bra hiding place til CT eco / terror som har planta bomba, er i hjørnet på b1, sitt så at de ikke ser deg eller pistolen din, og vent til de har ryggen til(du hører lyden av at de defuser feks.)

 

Jeg er egentlig best i 2on2 taktikker, men jeg håper dette hjelpte litt.

 

GLHF

Lenke til kommentar

Takk, det hjalp faltisk veldig mye. Vi har faktisk vummet en match på aztec nå. Ve dhjelp av CT taktikken som blir beskrevet lenger oppe(den med HE mot dør, og en som hjemmer seg i brurom). Men uansett så er jeg glad for nye tips, det er litt kulere å spille når du lurer motstanderene trill rundt :lol:

Lenke til kommentar
Takk, det hjalp faltisk veldig mye. Vi har faktisk vummet en match på aztec nå. Ve dhjelp av CT taktikken som blir beskrevet lenger oppe(den med HE mot dør, og en som hjemmer seg i brurom). Men uansett så er jeg glad for nye tips, det er litt kulere å spille når du lurer motstanderene trill rundt :lol:

 

Gratulerer! :woot::woot::woot:

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Hvis du vil lære deg tacs er det vel best og leite opp noen demoer av cpl folk som spiller.

 

Gun round kan vel karakteriseres som den viktigse runden i spillet sammen med den tredje eller fjerde runde.

 

På aztec er det helt klart lettest og være ct, derfor blir rundene som terror viktigst å vinne. En bra tack som terror er å storme bru med glock og armor, hvis du greier og bruke burst fire er det egentlig veldig lett, og det er som regel ikke mer enn en eller to som holder brua. hvis dere vinner gunround bør dere kjøpe mp5 og armor og hvis dere taper skal dere ikke kjøpe noe i andre runde kanskje mp5 i tredje runde og ak i fjerde runde. Etter dette er det bare å storme b1 konstant... Dere bør jo alltids ha en som er god til å plukke med awm også!!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...