Gå til innhold

Kjøp av ikke-sjenerende ørepropper


Anbefalte innlegg

Har tenkt å kjøpe ørepropper til bruk på skolen og buss. Hjemme har jeg en Beyerdynamic DT770 pro jeg elsker, men føler at det ikke passer helt inn i en klasserom setting. Derfor har jeg bestemt meg for ørepropper. Inntil nylig var jeg sterk motstander av ørepropper ettersom min eneste erfaring var med de første for mange år siden (noen som husker de?). Nå har jeg hørt at selv billige gir relativt grei lyd.

 

Jeg skal ikke bruke de så mye så jeg har ikke lyst til å bruke mye penger. Helst rundt 300-500, mindre er bedre.

 

Det viktigste er at de ikke gir fra seg mye lyd. Jeg skal ikke bruke de mens læreren underviser (så jeg skal ikke skjule at jeg hører på musikk) men jeg misliker sterkt å forurense et stille område med musikk. Øreproppene må være tilnærmet helt stille. Jeg vil helst at sidemannen ikke skal høre at jeg hører på musikk engang (er dette mulig?).

 

Lyden er mindre viktig. Jeg kommer ikke til å nyte musikken, men vil bare høre på noe mens vi har egenarbeid. Jeg foretrekker en ganske ren basslyd framfor diskant.

 

De skal være diskreè. Ikke noe à la oransjrødegule WESC greier.

 

Kort sagt har jeg lyst på greie ørepropper som ikke forurenser landskapet rundt meg og koster lite.

 

Skal koble de til PC med MP3 128-300kbps.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Creative EP630 og Sony MDR-ex71sl var tidligere de to beste under 300kr i min mening. EP630 har litt svulstigere bass, og sony har litt renere bass, men forskjellene er ikke veldig store. Begge leverer mye god lyd for pengene. Selv har jeg et par ex71sl som jeg er veldig fornøyd med... untatt at jeg ikke kan finne dem for øyeblikket.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...