Gå til innhold

Streame video fra video phono plugg ut mot internett.


Anbefalte innlegg

Hei hei,

 

Vi har ei fuglekasse som har montert kamera i. Dette blir sendt trådløst til en enhet inne som leverer dette ut som et analogt video signal. Utgangen er en phonoplugg.

 

For å streame dette ut på nett i dag bruker vi et nettverkskamera mot et tv. Dette fungerer dårlig, noen som vet om det fins noe som kan ta i mot et slikt analogt video signal for så å sende det videre?

 

--

Espen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ville vel tro du kan benytte ett rimelig TV-kort, med inngang for phono-kontakten. Kan sikkert benytte ett av de eldre analoge kortene. Deretter må du benytte software som kan koble opp på kortet, og lage en stream av dette. Mener VLC-playeren skal kunne benyttes til dette. Har ihvertfall laget en nettverksstream med denne tidligere, men det er ett par år siden nå.

 

Lykke til :)

Lenke til kommentar

Deretter må du benytte software som kan koble opp på kortet, og lage en stream av dette. Mener VLC-playeren skal kunne benyttes til dette. Har ihvertfall laget en nettverksstream med denne tidligere, men det er ett par år siden nå.

 

Fant ikke noe funksjon i vlc-playeren, men har ikke fått testet. Ser jeg må kjøpe meg en enhet som tar i mot signalet til pcen. Har funnet kort så skal bestille.

 

Nå er det bare å finne softwaren som skal streame dette ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...