Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Maskinen nekter å installere Windows 7.


Anbefalte innlegg

Har en kompis som har prøvd å gjenopprette W7 til fabrikkstand, det som skjer er at når Windows skal installere kommer det opp:

 

"Datamaskinen startet uventet på nytt, eller det oppstod en uventet feil. Windows-installasjonen kan ikke fortsette. For å installere Windows må du klikke OK for å starte datamaskinen på nytt. Start deretter installasjonen på nytt."

 

Hvordan skal han starte installasjonen på nytt, eventuelt åpne recovery delen av PC'en når han starter den? Hvis han starter maskinen på nytt bare fortsetter Windows å komme med dette tullet. Er det en F knapp som kan fikse dette slik at han får startet installasjonen på nytt, eventuelt slik at han kommer seg inn på recovery delen? PC'en er selvbygd. Han har ikke CD btw.

Endret av Víllów
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har sett denne meldingen en gang, men da var det harddisken som var delvis krasjet så den stoppet opp under gjennoppretting.

I dette tilfellet ser det derimot ut som at det er noe annet galt. Som antydet av flere her.

Dersom du har kopiert rec.partisjon fra en annen HD så vil du neppe få den til å funke.

Er sannsynligvis en oem versjon som er registrert opp mot det originale HK eller HD. Den vil trolig kun virke på den datamaskinen den er ment for.

Lenke til kommentar

HDD og Hovedkort er fra Multicom forteller han meg nå, resten har han byttet ut. Så den har en slags recovery valg fra Multicom etter det jeg forstår.

 

Det vil si at HDD og HK er eldre eller?

Har han opplevd unaturlige lyder fra HDD, eller at pc'en han tok HDD og HK ut fra tidligere plutselig har låst seg/frosset i perioder for så og virke greit ei stund igjen?

Det var i alle fall symptomene jeg hadde på maskinen jeg fikk samme feilmelding på.

Lenke til kommentar

Ok, glemte i farten at man kan be Multicom om å installere OS for deg. Da får man en recovery-partisjon, og ingen DVD, ja.

 

Jeg ser ingen annen utvei på problemet enn at du (eller din venn) skaffer seg en Win7 DVD, og booter med den.

Da kan man kontakte Multicom, forklare problemet, og be om å få tilsendt en Win7 DVD - hvis OS'et er legitimt, vel å merke. Mulig Multicom tar seg litt betalt for dette, men man burde slippe å betale full pris for Win7 i hvertfall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...