Gå til innhold

Avatarleken! Hvilket intrykk gir min avatar deg?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"niko." henger igjen i 80-tallet, men var aldri noen ABBA-fan. Vi vet alle hvilken siden han står på: Flytende god rock, ingen døndrende metall eller mørk RNB. Her skal det være god Guns 'n roses-rock! Han er rundt tyveårene, og etter sine første bilbytte begynner komfort å bli viktigere enn ren råneglede. Kjører med en hånd over rattet, og den andre over girspaken - automatgir er for bestemødre.

Endret av cuadro
Lenke til kommentar

Ercles er en mann, litt over 20. Han har en lidenskap for kunst. Om han ikke er kunstner selv, liker han i alle fall å se på andre sin kunst. I motsetning cuadro er Ercles en åpenbar nerd. Han liker seg best inne ved PC-en, en ute i sola. På VGS gikk han allmenn, og holder fremdeles på å studere litt på si. Driver nå i et service-yrke (el-butikk eller lignende), men har en drøm om å jobbe som programmerer. Ercles stemmer SP!

Lenke til kommentar

Brannmansam kan det å fikse, sa han. Plinge93s avtar prøver ikke å motbevise dette. Han tar gjerne på seg den gule joggebuksen og den blå strikkegenseren til onkelen sin for å vise "hvem jeg er". Og det gjør han med stil. Lommene er stappet med verktøy, da buksene har en tendens til å henge litt for langt ned på rumpesprekken.. Er det noe som må slukkes, vet Plinge93 hvordan han gjør det, enten det er mikrobølgovner eller brannvarslere. 

Lenke til kommentar

ØdelagtHalogenpære er en gal, gal mann. Har sansen for virkelig grelle fargekombinasjoner og hører nok på psykedelisk punk-trance. Gal, ja. Sitter med en drøm om å bli tannpleier, men trist nok pusher han brødristere og toastjern til intetanende husmødre. Liker natta bedre enn dagen, er skapglad i smågodt, og plages av små plagsomme drittunger som griner over alt.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...