Gå til innhold

Tor Thodesen


Step_up

Anbefalte innlegg

Fra sportstabloid:Rune kjørte det samme opplegget som Steinar har kjørt(eller noe i den duren). Er det mulig å bli så blind Thodesen?

Det var knapt langpasninger, han klarte å motivere laget til å jobbe hele kampen, det så ut som om det var en plan over spillet.

Om det ikke var så mye plan forutenom kortpasningene, så så det jo ut som om det stort sett var adresse på pasningene

Greit at byttene var Steinar-stil, men så mye mer positivt nå enn da Steinar var trener. (selv om det var bra forklart i forhold til hans grep å snu kampen. Planlagte logiske grep i forhold til taktikk, har vi vel knapt sett fra Steinar. Og selv om taktikken mislyktes, så likte jeg at Rune tok grep i forhold til sin taktikk, noe jeg knapt har sett Steinar gjøre)

 

Gidd ikke å si for mye om Davy. Den mannen er jo helt ute på jordet :roll: ! Lar alt han sier bli påvirket av følelser. Han er ikke annerledes enn de som må bare ha noen å skylde på fordi det går dårlig. I tillegg prøver han å vri på spørsmålet bare fordi han vil stille de i dårlig lys. At den mannen er ansatt som programleder i sportstabloid er jo helt fullstendig latterlig :mad: .

Som programleder for ett slikt program skal du gå inn i alle sakene helt nøytralt og du skal ikke ha meninger for den ene eller den andre parten i det hele tatt. Det lyser av Davy som at han skal ha en syndebukk eller hvor partisk han er. Han bryter med all etikk og alle moralske verdier som programleder ved å holde på slik.

Og det er jo ikke bare med Brann han gjør det, ved ganske mange saker finner han en part han holder med, for så å vri spørsmålet til at motparten er den store stygge ulven.

 

Tv2:HELT LATTERLIG at den fyren er programleder i det hele tatt.

Det er som å ansette Osama som statsminister. Tror ikke den trenger mer utdypning...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...