Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Fattig student trenger forslag til billig bil


Anbefalte innlegg

hei,

 

Først og fremst vil jeg si at jeg beklager for å lage enda en "hjelp meg" tråd men jeg begynner å bli frustrert av å lete etter en førstegangs bil for rundt 40 til 45000 kr. Problemet er at jeg kan null og niks om biler og eg har ikke så mange som kan hjelpe meg så jeg må finne meg hjelp online.

 

Vurderer å kjøpe meg enten volvo s40 96-99 mod. som har kjørt fra 170+km, VW passat 96-98mod. som har kjørt fra 180km og oppover eller bmw 3 serie 92-99mod. 150+km kjørt. noen som har erfaring med de bilene?

 

Siden jeg er en fattig student så vil jeg helst ha en bil som ikke må fikses på ofte og er litt grei å se på.

Skulle egentlig gå for passat men leste mye negativt om den på nettet så er ikke sikker lenger. Liker ikke 3 serie så mye men man får jo mye for penger med tanken på interiør.

hmm.. også lurte jeg på om jeg burde kjøpe bil fra privat person eller bilhandler? dessuten hva er reg-reim?

 

tror det skal være alt jeg og takk på forhånd

Endret av Frozen_Vafler
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan jeg få foreslå Saab 9000? Driftsikker, og den har ikke registerreim, men kjede, det betyr at det så å si aldri må byttes. Av de du har valgt er S40 den mest fornuftige. VW Passat er glemmesak. Elendig forstilling med MASSE feil, dårlig sentrallåssystem og elektronikkfeil. BMW er veldig dyrt å eie, jeg sjekket en forsikring på en E36 316 Forsikringstaker: 40 år gammel kvinne, toppbonus. 7000 p.a. med kasko. 9000 kostet 4000 med full kasko. I ditt prisleie er privatperson smart, forhandler skal leve av dette, og tar dermed mer. Du må dog være mer på vakt etter feil når du handler privat. Du betaler for sikkerheten. Register rem eller kjede styrer ventilene. Hvis denne ryker, får du motorras, og må sansynligvis ha ny motor. Regn 25.000 på verksted. Å bytte rem koster mellom 3500 og 7000.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...