Gå til innhold

Problem med Jensen 29150 trådløs router. Kun power lys


Anbefalte innlegg

Tanten min ble portert fra BKK til Ventelo og eg hjalp hun å sette opp utstyret til ventelo som inneholder et moded, iptelefoni boks/adapter og en jensen 29150 trådløs router..

 

Først koblet vi opp og "alarm" lyste rødt på modemet.. Noe som gjorde at internett ikke fungerte. De fleste lysene på den trådløse ruteren lyste og eg fant nettet på en laptop (men internett fungerte selvfølgelig ikke)

 

Etterhvert fant vi ut feilen og vi hadde internett.. Men då lyste kun power lyset på routeren (jensen 29150). Uansett hvordan vi kobla ting så lyste kun power lyset.. Slo vi av og på gikk det det lyset av/på, men ikke noe mer.. Lot vi routeren stå på og holdt inne reset knappen skjedde det ingenting... skulle jo tro den skulle begynne å blinke eller noe med lysene??? Vi kom oss heller ikke inn på routeren via ip 192.168.0.1 verken før eller etter vi trykka inn reset knappen på router...

 

Sånn er det kobla no:

 

Ledning fra telefonlinje inn på "line" på splitter.. Nettverksledning fra splitter til adsl på modem.. og så en ledning fra telefon som går til en annen telefonlinje... Dette er ihvertfall kobla rett så langt for både telefon og internett fungerer via ledning på stasjonær pc..

 

Så har vi videre kobla en nettverksledning fra modem til pc.. og en nettverksledning fra modem til "wan" på Jensen 29150. Det er også en nettverksledning fra modem til Wan på ipadapter...

 

Noen som har noe tips????

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...