Gå til innhold

PvP i AoC?


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg spilte AoC i beta og release, men ble dypt skuffet og stengte accounten etter noen uker. Den gang lovet jeg meg selv å gi spillet en ny sjangse seinere.

Tingen er at jeg har alltid elsket PvP, men etter å ha lest litt på AoC forumet så ser det ut som at det er mange som ikke er helt fornøyd med den siden av spillet (skal visstnok være helt klin umulig å komme inn i spillet igjen på grunn av graveyardcamping av premades ect)

Jeg kommer ikke hjem før i starten av Juli, men da er jo den nye expansion packen kommet ut og det vil bli en enda større gap i krefter mellom feks meg og en annen.

Så jeg lurte egentlig bare på om det er noen vits å prøve, eller om det bare er bortkasta tid å levle opp til 80 for så å bli ganka i mange måneder før man kan gjøre noen motstand.

 

Uansett hvor bra Pve er i spillet har jeg verken tid eller lyst til å drive med raiding ect.

 

Setter pris på alle svar. :new_woot::w00t:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

PvP fungerer bra det, synes jeg i alle fall. Det er mye som har endret seg siden release, det er helt sikkert! Nå spiller ikke jeg på en ren pvp-server (Fury) men på RP-PvP (Aquilonia) der det sikkert er lavere motstand og litt mer tilbakelent holdning til pvp, men moro er det alikevel. Jeg tror ikke du ligger ille an om du kommer inn i expansion i juli. Har du forresten en character på lvl 50 eller høyere på kontoen din fra før så får du nå laget en ny character som starter rett på 50 om du ønsker det.

 

"Graveyardcamping av premades". Jeg vet ikke helt hva du mener med dette. Spawncamping? Det er ikke et problem jeg har opplevd. Premades i minigames osv er ganske vanlig og det eneste å gjøre med det er å slå tilbake med samme mynt. Det finnes bra norske guild både på Fury og Aquilonia. Personlig anbefaler jeg Legio VI Victrix på Aquilonia :)

 

Du får et greit inntrykk av aktuelle problemer på spillforumet og det siste er "Shrines of Bori" som du kan lese side opp og side ned om der.

Lenke til kommentar

Selve PvPen i Conan er faktisk helt genial. Det er bare "systemene" som er litt fucka, men sett bort ifra det! Skill > Gear, selv om gear nå betyr mer enn det gjorde før...

 

Men i gruppesammenheng, som du må huske minigames er, må hele gruppa di være god skal dere klare å hevde dere. Også kan du alltids duellere (noe jeg syntes er moro)

 

Så finn deg noen kompiser å spill med som kan PvP.

Endret av Helpsomer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...