Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Innvandrer, Vil ha norsk kjæreste, Hjelp!


Anbefalte innlegg

Hello, Jeg er en innvandrer fra sør-amerika bor i norge i 3 år og går på VGS.

Jeg syns at jeg er ikke sååååå stygg men jeg er ikke brad pitt heller,hvordan kan en innvandrer få en norsk jente? :hmm:

Norsken min er ikke 100% perfekt og jeg er veldig gjenert

:cry:

 

Give me some tipsssss plz :blush:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvorfor må du absolutt har en norsk kjæreste? Er det et krav? Det er sikkert mange jenter der ute som ikke nødvendigvis ér norske, men like fine?

Jeg har vart sammen med andre jenter (asiatisk,latiner etc) men aldri men en norske.... :blush:

 

Det er da ikke så farlig,det? Du finner deg nok en norsk jente en eller annen gang. Om du liker ei, hvorfor skal hennes nasjonalitet avgjøre hvorvidt dere skal bli sammen eller ei. :cool:

Lenke til kommentar

Hvorfor må du absolutt har en norsk kjæreste? Er det et krav? Det er sikkert mange jenter der ute som ikke nødvendigvis ér norske, men like fine?

 

Jeg vil helst ha ei norsk ei. Samme kulturelle referanser og rammeverk er jævlig greit. Europeere av vestlig opphav, amerikanere og sør-koreanere og japanere kan til nød gå.

Lenke til kommentar

Det som virker til å stoppe en del jenter fra å bli sammen med en ikke-vestlig innvandrer er de kulturelle verdiene. Norske jenter er som oftest ute etter en moderne mann med vestlige verdier - en som ikke kaller henne hore om hun har på seg korte skjørt, en som ikke ser på det som naturlig at kvinnen vasker og lager mat, osv. Det er verdt å passe på at du ikke oppfattes som gammeldags. Det hjelper også å ikke være crazy-kristen, slik en del innvandrere fra sør-amerika er.

Lenke til kommentar

Jeg håper dette emne ikke er en spøk, siden du skriver så userøist trådstarter. Du må bare være deg selv. Du sier jo du har hatt kjæreste før, så du vet vel litt om hvordan å ta kontakt, gå fram osv. Skjønner ikke hvorfor dette skal være et problem for deg?

Lenke til kommentar

Er du seriøs? Stikk til Oslo's østkant og prøv å få napp der. Der er det mange norske østkant-bitches som er into pakkiser og negere, og helt sikkert folk fra Sør-Amerika og. Prøv og dropp den forbanna kebabnorsken også, hvis du pleier å snakke slik til vanlig.

Endret av ~Angelica
Lenke til kommentar

Det første mange som kommer til Norge lærer, er å banne. Dropp banninga og sjansene øke. Banning er ikke tiltrekkende

 

Enig! Har en kollega (fra Afrika) som sikkert har bodd i Norge i 10-20 år elns, snakker RÆVVA norsk og banner hele tiden. Det er verken profesjonelt eller tiltrekkende.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...