Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sex med litt liten tissefant


Gjest Drivved

Anbefalte innlegg

Gjest Drivved

Ok... Litt pinlig å skrive dette, men min tissefant er ca. 12 cm lang på det meste, noe jeg vet er under normalen (som ligger på 16?). Det har jeg ikke noe problem med, selv om jeg ville gitt ganske mye for å være bedre utstyrt.

 

Uansett: når jeg har sex, blir det helst misjonæren eller varianter av den, av og til ridning.

 

Doggy har jeg aldri våget å prøve fordi jeg frykter jeg ikke vil nå ordentlig inn, og det vil bli pinlig (særlig fordi jeg ikke har kjæreste men finner fremmede/halvfremmede jenter nå og da på byen). Hva tror dere gutter og jenter? Er doggy for "krevende"?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Doggy er da ikke krevende. Det er en av de beste stillingene om du er litt uheldig med hva gud ga deg. En annen stilling jeg tror kan hjelpe er om du legger jenta på siden, med beina sammen og fremover, litt som en avslappet fosterstilling. Og så står du over henne. I denne stillingen, passers beinet over pikken inn mellom skinkene hennes, og du når helt inn. Ikke bare føles pikken større for henne, men det er en utrolig digg stilling for deg og!

Lenke til kommentar

Absolutt! Liker den veldig godt selv. Dama er dog mer glad i at hun ligger i nevnte stilling, men med bena ned. Slik at knærne er ved skuldrene. Kommer godt inn der og!

 

En som kanskje er enda bedre enn den jeg nevnte i sta er om jenta ligger på siden, med ett ben strakt ut, og det andre med kneet bøyd fremover. Den er min personlige favoritt, ettersom hele penis blir "oppspist" av vagina :)

Lenke til kommentar

Her har du et fint kart med masse sexstillinger. Man kan stille det inn etter forskjellige preferanser som f.eks. liten tissefant :)

 

http://www.nrk.no/programmer/tv/puls/1.6331899

 

Du vil se at misjonæren ikke er den beste stillingen, mens doggy faktisk er en av de.

 

Nyt ditt nye sexliv! :)

 

På en annen side... Ikke legg for mye i dette kartet eller tissefanten din; ha sex slik du ønsker!

Endret av Touchdown
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...