Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Sinssykt vondt i stortåa!


Kranjcar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vil gjette at p.g.a av for trange sko har du fått for mye press på tåneglen, noe som da fører til at denne er blitt trykt på - inn, inn, inn - mens du har gått/jogget. Noe som da resulterer i at du får et skikkelig deilig verk... :sick:

 

Nå går jeg utifra at du ikke har sparket borti noe da - og dermed forstuet/knekt/knust tåa di, den kan nemlig bli ganske så misfarget da også, men det hadde du vel fått med deg?

Lenke til kommentar

Alternativ 1: Ta et par smertestillende. Henvende deg til lege senere i dag, fordi du ikke kan ha noe av at dette ødelegger søvnen din (eller daglige gjøremål). En lege vil gi bedre råd enn et internetforum vil.

 

Alternativ 2: Ta et par smertestillende, gamble på at det går over av seg selv.

 

 

Første alternativ er det beste, men jeg benytter meg som regel av alternativ 2, fordi jeg er lat. Kroppen har en fantastisk evne til å reparere seg selv.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar

utifra bildet ser det ut som om det har samlet seg blod under tåneglen din (hvis jeg ser riktig og ikke tar feil).. og det er trykket fra oppsamlingen av blodet under neglen som gir smerten.. smertestillende virker bare for en viss tid.. dra til legevakta eller no, de vet hva de skal gjøre..ganske enkel prosedyre faktisk...

Lenke til kommentar

høres kanjse sykt ut, men en gang fikk jeg en saubjelle på 5 kille med jernkanter på tærne, (gikk mest uover stortåa) jeg fikk så stor blodsamling under neggelen av negelen ble rund og fikk helt forjævlig vondt i den. denne blodsamlingen førte til at neggelen datt av etter 2-3dager eller noe. dn ble også gradvis bedre, men kan hende din detter av og ;s nå tenker du kanjse, " det er jo sykt med nerver og stuff inni der" ja det er sant men det er all smerten du kjenner som er på grunn av dette og nervene blir etterhvert midlertidig "tollerante". ingen grunn til å gå til legen med mindre du mistenker brudd/infeksjon eller noe mer alvorlig

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...