Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Ny maskin - NO SIGNAL FOUND


Anbefalte innlegg

Hei folkens,

 

Har nettopp bygget en ny maskin, og nå da jeg endelig skulle starte den opp, så starter den, men det kommer ikke noe bilde opp på skjermen. Har prøvd å la den stå på, og da slår den seg av etter kanskje 3 minutter.

 

Hovedkort: Asus Rampage II Extreme

GPU: XFX HD5870

CPU: Intel i7 930

RAM: Corsair Dominator GT CL7

 

Noen som har noen ideer? Har prøvd å koble til i begge utgangene på skjermkortet, samt tittet i maskinen for å se at alt funker, og for meg ser det slik ut, ALLE vifter går, og alt ser helt normalt ut. Trenger hjelp!

 

Skal jeg prøve trykke på Clear CMOS knappen for å prøve å resette? :S

Endret av bad__ip
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei, ikke bedre, men mange verre ideer...

kan begynne med ram, sjekk at de er satt i riktig, ta ut alle og ha kun en brikke i høyre ram slot. så, avstandsstykker, er de satt på slik at hk ikke kortslutter?

 

Neste skritt er å koble til hk, psu, cpu, gpu og 1x ram kun, se om du får opp bios da.

Lenke til kommentar

Sjekket du det Adjin sa om avstandsstykker mellom hk og kabinett, og at du har ram i de blå ram slottene, og prøv en oppstart med minimalt av hw tilkoblet? Har du sjekket at jumperne på hk er på rett plass? Har du husket begge 6-pin pci-e strøm kontaktene til skjermkort?

 

Første bios release til hk, er fra 2008/11/03, og du trenger bios 1639, fra 2009/11/12 , eller nyere til Core i7 930. Så hvis hk har vært lenge på et lager, så har du kanskje for gammel bios på hk!

Lenke til kommentar

Jeg hadde samme problem som det du har, med samme delene. Hos meg viste det seg at en av rambrikkene ikke virket, så jeg prøvde 1 og 1 brikke inntil jeg fant den defekte. Når jeg tok ut den, fikk jeg skjermbilde :)( Dumt spørsmål, men har du sjekket at skjermkortet får strøm? :p )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...