Gå til innhold

Smertefritt å få med savegames, achievements samt xbox live konto til ny xbox?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du kan hente gamertaggen din via Live på den nye. Du vil da få de achivementsene du hadde sist du var på Live med den gamle.

 

Du kan ikke laste ned savegames, her har du kun to alternativer. Gå til innkjøp av et HD transfer kit eller kjøpe et minnekort. Det sistnevnte er vell billigest/enklest.

 

PS: Har du kjøpt ny for den gamle er banna på live? ;)

Lenke til kommentar

Du kan hente gamertaggen din via Live på den nye. Du vil da få de achivementsene du hadde sist du var på Live med den gamle.

 

Du kan ikke laste ned savegames, her har du kun to alternativer. Gå til innkjøp av et HD transfer kit eller kjøpe et minnekort. Det sistnevnte er vell billigest/enklest.

 

PS: Har du kjøpt ny for den gamle er banna på live? ;)

 

Så opparbeidet perks på mw2 og våpen i bfbc2 vil forsvinne??

 

Nei den gamle fungerer fint, men jeg ville ha en i sort.

Lenke til kommentar

En i sort ja.... ei dame som skjuler seg bak den hissige pannekaka kanskje?

 

Perks a.k.a unlocks i mw2 og bfbc2 vil også bli med over så lenge du fikk dem opplåst mens du var koblet på live. Dette fordi det følger en egen konto hos EA som er assosiert med xbox live gamertaggen din.

 

Der er altså ikke registrert mot savegames. Det er kun singelplayer i de to nevnte spillene du vil miste fremgangen i dersom du ikke drar over save games.

Endret av Klingon
Lenke til kommentar

Hehe, neida ingen frøken her.

Jeg har alt annet i stua enten i sort eller høyglans hvit, så en elite i sort passer bedre inn. Det er klart fordelene ved hdmi, større hdd og ikke minst mindre støy har vært bidragsyter i bytte av box, pluss at den er ganske billig nå...

 

Singelplayer progressen bryr jeg meg fint lite om, bare jeg får med alt som er låst opp online. Dette vil vel da gjelde andre spill med online stats og unlocks også regner jeg med?

Lenke til kommentar

med spring updaten vil det bli muligheter for å bruke en vanlig usb pinne til lagring.

Inntil da så kan du flytte over harddisken din til den nye xboxen din.

Slik at du slipper å kjøpe en offisiell memory unit.

 

Et hdd transfer kit vil du kunne få kjøpe hos microsoft for 110kr med frakt (du må oppgi serienummer på den nye xboxen), men det vil også ta noen uker før du får det i posten. Dermed bruk gammel harddisk inntil videre.

 

Skulle du velge å bruke den nye harddisken med engang uten noen av de overnevnte hjelpemidler så kan du bare trykke på "recover gamertag" og profilen din vil bli lastet ned fra xbox.com

Lenke til kommentar

Dette gikk jo raskt og smertefritt det, ingen problemer.

Eneste som er litt irriterende er jo HDMI/surround problematikken...

Jeg har prøvd å lese på sticky tråden om emnet, men jeg får ikke sett hva som står under spoilertekstene...? Er eneste måte å få surround på å modifisere kontaktene?

Enn så lenge bruker jeg komponent kabelen, den ligger jo allerde trekt opp fra gamle boxen...

 

Husk støvkluten da ;)

 

Ja det gjelder alle nye spill med online stats/unlocks.

 

Er ikke jeg som tørker støv hjemme ;)

Lenke til kommentar

Har du en skikkelig forsterker/reciever skal ikke denne ha noe problem med og ta imot Dolby Digital signalet via HDMI kabelen.

 

Du kan også kjøre AV kabelen sammen med HDMI kabelen, og bruker den optiske utgangen fra AV kabelen for lyd og HDMI for bilde. Da må du i så tilfelle prelle av det grå plast dekselet på AV kabelen for at begge skal få plass.

Endret av Klingon
Lenke til kommentar

Ja TV'en din klarer garantert kun og videreformidle lyden din som Stereo.

 

Du har jo egentlig gjort helt omvendt fra det som er fordelen med å ha en reciever med HDMI inn/ut...

 

Alle kilder skal inn i reciveren. Så har du kun 1 HDMI ut til TV'en. Altså du bruker recieveren til å bytte kilder og videreformidle bilde. Da slipper du å manuelt skifte på input på TV'en også.

Endret av Klingon
Lenke til kommentar

Ønsket mitt var også egentlig alt inn i forsterker, og en hdmi til tv, problemet oppsto når forsterkeren ikke var som jeg hadde håpet.

Den henter ikke lyd fra hdmien fra getboxen, der måtte jeg ha enda en kabel... Fra xboxen (gamle uten hdmi) så ville den ikke ta signalene fra komponent og kjøre ut i hdmi, så da måtte jeg ha komponent fra forsterker til tv også...

Har vel egentlig kjøpt en litt feil forsterker, så den enkleste løsningen var å kjøre alt i tvn, og en rca kabel til forsterker. Da bytter jeg kilde på tv, men kan la forsterkeren stå på samme kilde hele tiden og kun justere volum.

 

I tilegg fikk jeg redusert støy fra getboxen når jeg koblet på denne måten, jeg hadde utslag på bassen når getboxen tok opp programmer...

Lenke til kommentar

Ok forstår.

 

Da har du vell to alternativer.

 

Kjør AV/HDMI kabel kombo. Optisk lyd->Reciever og Xbox HDMI->TV

Eller kjør Xbox HDMI->Reciever->TV. Da trenger du 2 HDMI kabler selvsagt.

 

Ja eller bruke komponent>tv>reciever som jeg gjør idag.

Bildet blir vel ikke noe bedre av HDMI? Eller ihvertfall merkbart bedre på en 42 phillips?

 

Blir vel en ny forsterker på lang sikt, den jeg har nå ble kjøpt i januar, så får leve med den litt til. Da blir alt inn i den og en hdmi til tv.

 

Har idag Yamaha vx365b (tror jeg) og ikke helt super fornøyd, men sånn oppsettet er nå fungerer det fint...

Lenke til kommentar

Nei, eneste fordelen med HDMI er at du får 1080p, komponent støtter max 1080i. Men du skal ha en bra 50"++ TV samt sitte med skikkelig avstand for å få noe utbytte av 1080p. Sammenligner du HDMI 720p og komponent 720p vil du ikke kunne se noe som helst forskjell på din 42".

 

1080p er bare et markedsførings triks, "hæ hakke du full HD?! det mååå du jo ha, det er best".

 

Men en ting jeg ikke forstår, du skriver at du bruker komponent>tv>reciever. Har du da optisk kabel fra xbox360>tv>reciever i tilleg til RGB kablene? Hvis du kun bruker L/R RCA kablene får du kun stereo... Du vil kanskje kunne sette surround på anlegget ditt men da kjører den stereo ut i alle 4 kanalene så det blir ikke noe ekte surround.

Lenke til kommentar

komponent støtter 1080p på de fleste tver og skjermer.

 

Og på de fleste små tver -42" ser man ikke forskjell.

 

Ja jeg hadde ikke helt rett der, men det er kun nyere TV'er hvor du får 1080p via komponent, da eldre ikke har hardware støtte for dette. Min Samsung 42" fra 2008 klarer kun 1080i over komponent.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...