Jump to content
Sign in to follow this  
Alfrid

Hjelp til valg av ny sykkel

Recommended Posts

Jeg ønsker en ny sykkel, i prisomr. 5-7000, Jeg vil ha skivebrems(er), og gjerne bra girsystem. Er det noen modeller du vil anbefale?

 

Jeg var på Biltema istad og så på en "yosemite" greie, Den hadde Deore gir, og du skiftet gir ved å trykke\dra i bremsehendelen, dette var snedig synes jeg;), men den hadde jo ikke skivebrems, er det kanskje ikke så nødvendig? Jeg er nemlig så lei av at bremsene henger på felgen, felgen blir skakk og alt det andre som V bremser fører med seg.

 

Yosemite sykkelen var forøvrig tung.

 

http://www.biltema.no/Fritid/Sykler/MTB/X-Pro-26/

 

ellers har jeg tittet på noen Focus modeller, men jeg synes de er dyre, de har en startpris på rundt 7k.

 

Hva med scott feks?

Share this post


Link to post

Hadde selv valgt et solid merke dersom du først skal bruke såpass mye på sykkel..

 

Sjekket for en tid tilbake Oslo Sportslager sine sider.. Dersom du bor i området, er det en del å spare på 2009 modeller i disse tider ( de hadde ihvertfall en del Hard Rocxx, Scott og Specialized med Deore/XT og skivebrems som starter på 5999,- ) ;)

Share this post


Link to post

har meldt meg på tour de france ;), neida. Jeg er en typisk mosjonist, frem tilbake til jobb,ellers blir det som regel på sykkelsti og litt grusveier o.l.

 

Jeg fikk et fint tilbud på en Diamant etellerannet, med sram x-5 foran og bak, hydrauliske skivebremser låsbar støtdemper, det var i hovedsak det jeg satte som krav, så jeg kjøpte`n;) får den ila morgen.

Share this post


Link to post

Kan ikke si jeg er en racer på sykkel merker og hva som er bra osv. Men jeg personlig ville gått for en sykkel som er god se etter annmeldelser på sykler snakk med skikkelige sykkel butikker, en sykkel varer lenge vis den blir holdt i orden så det er ikke noe dårlig valg i å investere litt mer i en sykkel ettersom den er billig i drift etter at den er kjøpt vis du som sagt holder den i orden.

 

Edit:

Ser du allerede har kjøpt en, men jeg ville allikevel ikke gå for det første og beste vent litt og se om du finner noen som har annmeldt sykkelen eller hør med noen som kan sykkel om de ikke kan se på den. Hva jeg mener er at det er en fryd å sykle på en god sykkel på den andre enden er det bare demotiverende å sykle på en billig variant.

Edited by Zimmerh

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...