Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

kjæresten begynner å virke uinteressert...


Gjest gutt15

Anbefalte innlegg

Gjest gutt15

Hei hei, jeg ble sammen med en vakker jente for ca 4 uker siden nå. Jeg kan kalle det et "langavstands" forhold, vi bor egentlig ganske nærme men vi har ikke tid til å være så veldig mye sammen. Vi pleier å være sammen i helgene :thumbup: men disse 2 siste helgene har hun ikke vært hos meg. Unskyldigen hennes var at hun var syk og ingen kunne kjøre henne, må jo tro på det :innocent: Men nå virker hun ikke så interessert lengre, hun gidder ikke å sende meldninger (før var det ganske mange meldninger om dagen, nå er det null) hun gidder ofte heller ikke å si hei på msn engang, som er ganske sårene og det er ofte jeg som må intaraktiv i samtalene vi har på msn.

 

Vi "har" da tenkt å møttes i helgen, men finner hun på noe unskylinger som at foreldrene ikke kan kjøre henne, syk eller noe er jeg ganske nærme for å slo opp. Hun kan ta bussen, men det gidder hun og det er bare stress sier hun.

 

Forholdet går rett i dass eller?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest gutt15

Hun er ganske girret på sex og vi hadde sex første gang vi møttes hvis det sier noe. Kan kanskje være at jeg er en slags pullevenn for henne ?

 

Det som jeg synes er veldig rart er at hun går på p-piller, men vi møttes jo veldig sjeldent. Også spurte jeg henne om hvorfor hun gikk på det, og hun sa "tenk om jeg blir voldtatt da". Dette ga meg et inntrykk at hun ligger med andre gutter.

 

Jeg orker virkelig ikke ha en jente som kødder med følelsene mine :nei:

Lenke til kommentar

Dette høres ut som en kjip situasjon.. er i samme situasjon selv, bare med en veeeldig god venninne ;) Nå er hun helt stille osv.. Det kan jo være at hun trenger en tenkepause? Ikke mas på henne, prøv heller å virke litt ¨opptatt¨, det er det hun mest sannsynlig gjør med deg. Hold oss oppdatert da!

Lenke til kommentar
Gjest gutt15

Nå har jeg slått opp med hun. Ganske jævlig, sa at det ikke lengre fungerte og at hun selv hadde merket det. Hun spurte om hun kunne få tid å tenke gjennom ting, men det orker jeg bare ikke. Hun sa at hun ikke kunne være med meg på søndag, og da er det 5 uker siden sist. Og det klarer jeg ikke å takle. Avsluttet med en Farvel meldning på msn, slettet hun fra facebook, msn, mobil, meldninger og alt som får meg til å tenke på henne.

 

Noen gode ider om hvordan glemme hun?

Lenke til kommentar

P-piller er kjekke å ha med tanke på å styre mensen, så ikke noe å bekymre seg for.

 

Det som er litt kjipere er at ho virker uinteressert etter 4 uker sammen.

 

Gode forhold er basert på god kommunikasjon. Snakk med henne om det. Å snakke funker alltid bra*. Fortell henne gjerne at dagen din blir bedre av å høre fra henne og at du trives godt å være sammen med henne.

 

Selv bor jeg 1500 km fra kjæresten min og ser henne ca 1 gang per måned ;P Så du er heldig om du ser henne hver helg med avstandsforhold.

 

*Med bra så mener jeg at det er bedre å snakke om det og løse problemet, enn å ikke snakke om det og ikke løse problemet.

 

EDIT: Leste jo selvfølgelig nå at du allerede har slått opp. Er selvfølgelig vanskelig å sette seg inn i et forhold bare gjennom en liten forumpost, men rådet mitt står til ditt neste forhold, eller om du tilgir henne og tar henne tilbake. Er vel litt unødvendig å fjerne henne helt fra livet ditt? Kan jo være hun ønsker å spørre deg om noe?

Endret av AyeGee
Lenke til kommentar
Gjest gutt15

Slått opp ja.. Men ikke slik jeg slo opp med henne, har veldig lite tro på at noen kan finne troen igjen.

Uansett så følte jeg at hele forholdet var basert på sex, sex og atter sex. Vi møttes en gang i uken, SEX var det eneste vi gjor. Hun ba meg aldri ut og være med henne, jeg spurte henne men hun hadde ikke tid. Hun hadde aldri tid.

 

Når jeg slår opp med noen så liker jeg å gjøre det på min måte, altså bryte all kontakt! Slik glemmer jeg fortest også. Uansett så tipper jeg at hun finner seg en ny pullevenn ganske så snart og det skal jeg også. Dette høres ganske litt rart ut, men jeg lovte meg selv at hvis vi slo opp innen 3 mnd eller om noe ikke funket så skulle jeg ikke gå inn for et forhold de neste årene. Et forhold ødeleger svært mye av livet mitt, har hatt mange forhold med jenter og alle ganger så er det alltid jeg som må sitte igjen med en tåre og vente flere uker før jeg glemmer henne, dette ødeleger mye av fritiden min der jeg tenker på henne.

 

Takk til alle som gidder å lese innlegget og komentere.

Lenke til kommentar
Gjest gutt15

Jeg er egentlig 14 år haha, men 1 mnd til jeg blir 15 så jeg bare skrev at jeg er 15.

 

Mange som tror dette er bare et fjortisforhold "Ta det rolig, du vil finne mange fine damer som årene går". Ja det vet jeg, men akkuratt nå er det som gjelder.

Lenke til kommentar

Jeg synes du viser stor modenhet ved å gjøre dette, jeg. Det at du er klar over hvor dine egne grenser går, og handler deretter, synes jeg er en kjempebra egenskap. Du følte at hun lekte med følelsene dine, og når hun tydeligvis ikke er villig til å investere noe særlig i forholdet, er det helt greit at du gjør det slutt før dere tuller dere lenger ned i søla.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...