Gå til innhold

EarlyWarning Solutions AS søker PHP / MySQL utviklere


Anbefalte innlegg

EarlyWarning samarbeider med ledende selskaper innen en lang rekke bransjer for å etablere en effektiv Competitive Intelligence funksjon i selskapet. Et område som mange ledere i selskapene ser som viktig i dagens markeder for å tidlig forstå viktige strategiske drivere, endringer, samt effektivt følge aktører og trender i et globalt marked.

 

De siste årene har vi arbeidet med ledende aktører innefor bransjer som; bank og finans, telekom, olje og energi, shipping, entreprenør, bygg og anlegg, etc. Dette er selskap som Veritas, DNO, Shell, Gjensidige, REC, HeidelbergCement, Norcem, Color Line m.fl.

 

I forbindelse med økt oppdragsmengder ser vi etter flere utviklere som kan bidra med å drive utviklingen av disse systemene videre. En kompetanse innenfor PHP / MySQL og ajax er derfor nødvendig. Vår portal er også driftet under linux, så hvis du har kompetanse innenfor linux er også dette til å foretrekke.

 

Som person må du være en som har høy fokus på effektivt og utvikling av systemer, samt være i stand til å se løsninger selv, og ønske å bidra til bygge opp noe som skal bygges ut i stor skala. Det er viktig med ett høyt ambisjonsnivå, samt gode samarbeids evner vil være nødvendig siden du vil få en sentral posisjon i utviklingen av vårt produkt.

 

Vi ser etter medarbeider som kan arbeide primært heltid, men deltid og freelancing er også aktuelt.

Er du selvstendig næringsdrivende og er på utkikk etter flere oppdrag er også dette aktuelt.

 

Pål Tønder - Teknisk ansvarlig

earlyWarning Solutions AS

Telefon: 90697723

http://www.earlywarning.no

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...