Gå til innhold

BK: Fjellene bak


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Endre tittel til "Taking a piss" så har du noe :tease:

 

 

Fra spøk til revolver.

Det er et OK komponert bilde, og høyresiden er vakker. Personen i bildet er dog litt mørk, og jeg savner en mer "jeg står å ser utover havet og tenker gjennom livet"-positur - om du skjønner hva jeg mener ;)

Lenke til kommentar

Bildet er ok nok dèt :roll:

 

Men det kan hende det ikke appellerer til så mange, det virker kanskje litt vel pretensiøst og litt så där utført..

 

Det er en interessant båt med i bildet, jeg kunne virkelig tenkt meg å se noen nærbilder med den med i...

Der er en person som ser litt malplassert ut i bildet (jeg vet; jeg skal være den siste til å poengtere malplasserte personer i naturbilder... :blush: ) men det er nå engang så at her mener iallefall jeg denne personen er "unødvendig".

 

Fjellene bak blir litt vel der bak om du skjønner meg.. Det er liksom ikke det første man legger merke til!

 

Idèen er god, du har en kreativ hjerne; fortsett å bruke den til å eksperimentere med bilder og der kommer nok skryt etterhvert også :thumbup:

Lenke til kommentar

Jeg liker det første bildet mye bedre. Og jeg tenker med en gang at personen tilhører skipet og at han er litt sjølei eller noe i den dur. Det som da trekker ned troverdigheten for bildet for min del er klærne han har på seg. Som gjør at bildet blir litt vel mye "kompisen min som står med stor båt i bakgrunden". Her synes jeg faktisk at du kan gjøre mer ut av situasjonen. :)

 

Stå på.

Lenke til kommentar

Det vil nok være delte meninger om bildet ja, men personlig mener jeg dette er mye bedre, både komposisjonsmessig og rent estetisk, enn bildet i førsteposten.

 

Jeg liker valgt utsnitt, spesielt syns jeg det at tampen kommer fra oss og leder blikket inn mot båten, og det er en deilig vidvinkelfølelse her, med at båten er såpass lang og leder bakover.

Kanskje burde du kuttet littegrann i topp , det er vel litt masse himmel, men det er ikke sikkert det stemmer helt :hmm:

 

Om du skulle fortsette med førstebildets karakter er jeg enig med Eirikant med at personen i så tilfelle burde sett ut som at han/hun glir inn i bildet, på et eller annet vis.

 

Konklusjonen min er iallefall at dette er bra :w00t:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...