Jump to content
Sign in to follow this  
rosin

Higher Ground

Recommended Posts

Noen som har sett tv-serien Higher Ground her? Den gikk på TV-Norge for noen år tilbake og hadde Hayden Christensen (han fra Star Wars) som hovedperson. Dere som har sett den, hva synes dere om den?

 

Higher Ground handler om en flokk ungdommer som bor på et senter oppi høyfjellet. Her lærer de å samarbeide, snakke ut om problemer, og såklart får vi et innblikk i hvordan ungdommer forholder seg til vennskap, kjærlighet osv...Ungdommene som bor på dette senteret kommer alle fra vanskelige situasjoner, det kan være snakk om seksuelt misbruk, rusmisbruk, forsømmelse, fordømmelse, selvskading, altfor høye forventninger fra foreldrene, spiseforstyrrelser ++ Ungdommene er på senteret for å få hjelp og til å komme seg videre i livet. Jeg synes det var en meget bra serie! Det var vakkert hvordan regissørene har klart å skape noe som er jordnært uten en glansfasade og store filmeffekter, ungdommene ser ikke ut som modeller og serien tar opp temaer som etter min mening er verdt å ta opp, noe som gjør at hele serien blir ganske troverdig i mine øyne.

 

Jeg anbefaler den på det sterkeste! :) Trist at serien ble lagt ned, så nå er den nok kun å finne på nettet..:( kanskje også på dvd..

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...