Jump to content
Sign in to follow this  
fjarle

Test: Fly F16 eller kverk snikende ulver i parykk

Recommended Posts

Android hadde vi planer om å ta denne gangen også, men Einar som hadde Android-telefonen parat rakk ikke. Dermed ble det atter et Iphone-spill, siden jeg hadde litt tid til overs :)

 

Maemo vil vi vurdere - men foreløpig er det muligens litt tidlig, spesielt med tanke på de endringene systemet står foran fremover. For alt vi vet kan det hende Nokia/Intel gjør ganske store omlegginger, og da er det ikke sikkert eventuelt testet programvare henger med over i "neste runde". Selv om det er en risiko med alt, er vi ganske nært de store omveltningene for Maemos del, så vi får se. Dessuten er det en relativt begrenset gruppe som har Maemo-enheter, siden det per i dag stort sett er bare N900 som kjører Maemo 5.

 

Vi vurderer fortløpende om Maemo blir en del av dette, og hva slags oppdeling vi skal ha spillmessig. I første omgang må vi vurdere oppslutningen omkring denne spalten, og om vi kjører spilltester videre i utgangspunktet.

 

I Opn Market fant vi endelig en del utvalg i spill, men det var fortsatt stor variasjon mellom hvilke spill som ville virke og hvilke som ikke ville det. Det vi endte opp med å teste var ikke det første vi forsøkte - så dermed er det heller ikke sikkert det vil fungere for alle som prøver det. Men det bør fungere på Winmo 6.5, iallfall :)

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...