Jump to content
Sign in to follow this  
masato

Signaltropp HMKG

Recommended Posts

Hei.

Jeg har egentlig hatt planer om å søke på HMKG kp3 hovedkorpset på Skarptromme, men jeg har hørt av en som visstnok skal ha vært inne i signaltroppen at de som gjør trommestuntet på en oppvisning er signaltropp trommeslagerene? Er dette sant? Jeg har alltid trodd de var i hovedkorpset?

 

Takker for alle svar.

Masato.

Share this post


Link to post

Alle trommisene er med på trommestuntet, det er signaltrommisene som står fremst (de med hvitt bandolær). Slik var de iallefall i min tid (signaltr. 2005/2006). Det er bare å kjøre på, det er et supert år, uansett om du havner i hovedkorps eller signal.

Share this post


Link to post

Så utrolig bra! Ser ut som at jeg skal søke signaltroppen da. :!:

Er født i 92, så må først på sesjon del 2 (har svart på del 1) og bli kjent tjenestedyktig, så søker vel om innrykk i okt/sep 2011. tror jeg ihvertfall?

 

Noen som vet om det er veldig mange søkere? Jeg øver mye, og mer skal det bli, men er bare nyssgjerrig :)

 

Takker for alle svar.

Masato.

 

edit: skriveleif

Edited by masato

Share this post


Link to post

Jeg har ikke peiling på søkertall, varierer sikkert en del fra år til år. Husk at de gjerne vil ha minst tolv trommiser, så om du er sånn passelig flink, møter forberedt på prøvespill og er positiv på intervjuet tror jeg ikke det er noe stort problem å komme seg inn. Er vel innrykk høsten 2011 som er aktuelt for deg ja, så du har jo god tid :)

Share this post


Link to post

Tusen takk for svar! :)

 

Da kommer jeg til aa soeke signaltroppen i HMKG :)

Skal proeve saa godt jeg kan, og haape at jeg kommer inn :)

 

Masato.

Share this post


Link to post

Jeg lurer på én ting til. Er det da "de beste" (altså de som gir mest for å bli det, og da er mest dyktige) som marsjerer med korpset på oppvisninger? dette er da det som har vært drømmen min så lenge jeg kan huske, og det er det jeg aller helst vil. Regner med at de har mer enn de 6 signaltrommeslagerene som marsjerer?

Share this post


Link to post

Det var åtte trommiser i signal når jeg var inne, de rullerte på å gå oppmarsjer, drilloppvisninger osv. slik at de alle gikk omtrent like mange oppdrag (dette innebærer at du må lære minst to plasser i drill og stunt). Du trenger ikke bekymre deg, det er nok av oppdrag og du blir flink nok, det sørger troppssjefen for... :thumbup:

 

Edit: fjernet sitering.

Edited by mberger

Share this post


Link to post

Wow, maatte nesten slette dette innlegget etter jeg skjoente at jeg baade tok veldig feil, og har hat et weak moment. Haha. Men takk for hjelpen! :)

 

Men bare for aa vaere sikker: om jeg har lyst til aa vaere med paa marsjeringer osv, saa skal jer soeke paa signaltroppen, right? sorry for aa vaere litt masende, men jeg vil vaere helt sikker. hehe.

 

(sorry for at jeg ikke har ae, oe og aa, men jeg er utvekslingsstudent for tiden)

Edited by masato

Share this post


Link to post

Går bra, er bare gøy å hjelpe noen som tydeligvis er entusiastiske mtp. tjeneste i Gardemusikken :)

 

Altså: Begge troppene og dermed alle trommisene er med på oppmarsjer og drill, signaltrommisene går i front (de med hvitt bandolær, hvite trommestikker og store skarptrommer i messing) mens musikktrommisene går midt i korpset (de med sort bandolær, sorte trommestikker, lyre, grytelokk, stortromme og skarptromme i stål eller hva de nå enn er lagd av). Signaltrommisene er også de som står fremst på trommestuntet, men musikktrommisene er som regel også med rett bak. Sjekk ut youtube, søk på hmkg.

 

 

Det høres nok ut som om signaltroppen er tingen for deg om du vil være litt ekstra i rampelyset, men får du sjangsen i musikktr er det nok rampelys å få der og!

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...