Jump to content
Sign in to follow this  
mysayene

Ventrilo problem (Lag?)

Recommended Posts

Heihei, Spiller mye WoW sammen med Guilden min, men mens vi raider så slutter ventrilo på en måte å virker, alt blir stille men ser fortsatt på ikonene dems at de snakker, så kanskje 5-10 min senere kommer ALT de har sagt de siste 10 minuttene på en gang! dette er et veldig stort problem for meg mens jeg raider og jeg har ingen anelse av hvorfor det er slik...

 

Jeg hadde Windows 7 beta og det var samme problem som jeg har nå som jeg har windows 7 ultimate. noen som vet noe/har samme problem?

Share this post


Link to post

Heihei, Spiller mye WoW sammen med Guilden min, men mens vi raider så slutter ventrilo på en måte å virker, alt blir stille men ser fortsatt på ikonene dems at de snakker, så kanskje 5-10 min senere kommer ALT de har sagt de siste 10 minuttene på en gang! dette er et veldig stort problem for meg mens jeg raider og jeg har ingen anelse av hvorfor det er slik...

 

Jeg hadde Windows 7 beta og det var samme problem som jeg har nå som jeg har windows 7 ultimate. noen som vet noe/har samme problem?

 

Gå inn på setup og huk av begge "use direct sound". Hadde samme problemet på win7 pro, å etter jeg gjorde dette var alt i orden :)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...