Gå til innhold

HTC Hero eller tilsvarende


Ciwie

Anbefalte innlegg

Har lest litt på forumene her og ellers på amobil.no. Trenger en ny mobil ganske snart, og skal innrømme at HTC Hero frister. Men av det jeg har lest på forumet her, er jeg usikker på om Hero er utdatert eller ikke (bedre alternativ). Prisen er jo helt kurant, men vil kanskje synke en del når Legend begynner å dukke opp i butikkene? Ellers var det veldig synd at Hero ikke har blitz.

 

Jeg lurer altså på om kameraet på Hero er godt nok til hverdagslig bruk (på fest?). Er prisen (ca. 3450 ) en god pris, eller lønner det seg å vente litt på evt. oppfølgere?

 

Takk for svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

HTC Legend (så og si oppfølgeren til Hero) og HTC Desire kommer jo i slutten av mars, dvs 1 måned til. De koster riktignok ca. 500,- mer enn dagens Hero. HTC Legend har en liten hardware-oppgradering sammenlignet Hero, men beholder et lignende utseende som HTC Hero, med unntaket av at den har en aluminium body. HTC Desire er en stor hardware-oppgradering fra Hero, og den er stort sett bare en Sense UI-versjon av Nexus One, med et par utseendesmessige forskjeller.

 

Dessverre er det slik at hvis du er ute etter god kamerakvalitet burde du ikke gå etter HTC, kvaliteten er brukbar, men ikke mer enn det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...